Facebook Pixel "Όποιος φοβάται να πνιγεί, πνίγεται"
Άλλα Σπορ
| 2011-04-07 12:04:00

"Όποιος φοβάται να πνιγεί, πνίγεται"

"Όποιος φοβάται να πνιγεί, πνίγεται"

Ο Κώστας Ασημακόπουλος γράφει στο blog τουγια τη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι επί του Παναθηναϊκού...

Έχουμε γράψει κι άλλη φορά πως από εδώ θα διαβάζετε ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που συνήθως «ισχύουν». Έκανα μια βόλτα από τα «πράσινα» sites και οι περισσότεροι τα... ρίχνετε στους παίκτες του Παναθηναϊκού. Στα «κόκκινα» sites θεοποιούνται οι παίκτες του Ολυμπιακού. Δυστυχώς έτσι είναι η ζωή και στο βόλεϊ ο Γουίλιαμ Μόργκαν δεν προέβλεψε την ισοπαλία. Εκ του αποτελέσματος κρίνονται όλοι...
Όταν όλοι δικαιολογούσαν τους παίκτες του Παναθηναϊκού για την ήττα στη Γλυφάδα τον Ιανουάριο, την απώλεια του ημιτελικού του Κυπέλλου και την απομάκρυνση του Καζάζη, γράφαμε τα πράγματα με το όνομά τους. Κάποιοι παίκτες ενοχλήθηκαν σε σημείο προπηλακισμού... Προσπερνάμε, όμως, γιατί όλοι έχουν δικαίωμα στο λάθος. Κι αυτοί και εσείς ξέρετε πως εδώ μέσα γράφουμε αυτό που πιστεύει το κεφάλι μας κι όχι το συναίσθημα και οι φιλίες.

Τώρα, όμως, μετά από αυτό που είδατε όλοι το Σάββατο και απόψε στου Ρέντη πειστήκατε για κάποια πράγματα που γράφαμε εδώ και πολύ καιρό. Ειλικρινά, όμως, δεν άξιζε ο Παναθηναϊκός αυτό το στραπάτσο. Είναι κάτι διαφορετικό, που πλέον αγγίζει τα όρια του «σκηνοθετημένου» θρίλερ.

Διαβάστε ολόκληρο το σχόλιο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags