Facebook Pixel Ο Τζιμπρίλ θέλει, η Τζουντ θέλει, ο ΠΑΟ μπορεί;
Life
| 2011-04-07 20:22:00

Ο Τζιμπρίλ θέλει, η Τζουντ θέλει, ο ΠΑΟ μπορεί;

Ο Τζιμπρίλ θέλει, η Τζουντ θέλει, ο ΠΑΟ μπορεί;

Ο Τζιμπρίλ σκέφτεται να μείνει, η Τζουντ λέει "θέλω Αθήνα", ωστόσο η παραμονή του Γάλλου δεν εξαρτάται από την οικογένεια Σισέ, αλλά από την ...οικογένεια του Παναθηναϊκού και το μπαγιόκο της νέας σεζόν.

Όσο περνάει ο καιρός από το περιβόητο ντέρμπι στο «Καραϊσκάκη» και τη δήλωση του Τζιμπρίλ Σισέ περί αποχώρησης του από την ομάδα, τόσο ο Γάλλος –στα λόγια τουλάχιστον…- φαίνεται να είναι πιο διαλλακτικός στο ενδεχόμενο τελικά να παραμείνει.

«Είπα κάποια πράγματα πάνω στα νεύρα μου. Δεν μετανιώνω για όσα είπα, αλλά από τότε έχω ηρεμήσει», είπε στη συνέντευξη του στην «Εκίπ» ο 30χρονος επιθετικός, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι διόλου αρνητικός στο να συνεχίσει στην ομάδα.

Συν τοις άλλοις, «σύμμαχος» του Παναθηναϊκού είναι και η… Τζουντ Σισέ. Η σύζυγος του Γάλλου φορ, παρότι αρχικά ούτε που ήθελε να ακούσει για Ελλάδα, πλέον είναι υπέρ της παραμονής της οικογένειας της στη χώρα μας!

«Δεν ξέρω τι θα γίνει. Δεν εξαρτάται μόνο από εμένα. Εγώ πάντως ελπίζω να παραμείνουμε στην Αθήνα και για τα επόμενα χρόνια. Όλα εδώ είναι πολύ όμορφα», έχει εκμυστηρευθεί σε δικούς της ανθρώπους η κ.Σισέ, ενώ άλλωστε είναι κοινό μυστικό πως ο αρχηγός του Παναθηναϊκού λαμβάνει υπόψη πολύ σοβαρά τη γνώμη της.

Ο Τζιμπρίλ λοιπόν (φέρεται να) θέλει, η Τζουντ θέλει και το μόνο που μένει να δούμε είναι το αν και ο Παναθηναϊκός μπορεί να κρατήσει τον παίκτη στην ομάδα… Γιατί όσο το ταμείον είναι… μείον και η διοικητική αστάθεια συνεχίζεται, τόσο πιο πολύ απομακρύνεται από την ομάδα ο αρχηγός της…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Έχω ηρεμήσει"
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags