Facebook Pixel Πού είναι ο Ενροτό; Οέο...
Life
| 2011-04-07 23:04:00

Πού είναι ο Ενροτό; Οέο...

Πού είναι ο Ενροτό; Οέο...

Μα πού είναι αυτός ο Κριστόφ Ενροτό επιτέλους; Από τα τέλη του περασμένου μήνα μας λένε κάθε μέρα ότι έρχεται, αλλά ακόμα να φανεί στα μέρη μας ο μάνατζερ του Μιραλάς.

Από το Βέλγιο ή την Ελβετία όπου συνηθίζει να διαμένει, δεν είναι πάνω από πέντε ώρες... δρόμος. Γιατί δεν έχει έρθει ακόμα ο εκπρόσωπος του Κέβιν Μιραλάς στην Ελλάδα για το περιβόητο ραντεβού; Υπάρχει κάποια κόμπλα μήπως;

Ο Sportdog έμαθε και σας μεταφέρει ότι οι συνεχόμενες αναβολές στην άφιξή του έχουν να κάνουν με επιθυμία του ίδιου και όχι του Ολυμπιακού.

Ο μάνατζερ του Βέλγου επιθετικού των ερυθρολεύκων ψάχνεται για το καλύτερο δυνατό ντιλ και στο πλαίσιο αυτό κάνει επαφές με ομάδες από Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία. Ο Κέβιν έκανε φανταστική σεζόν στην Ελλάδα και ο Ενροτό έχει μαζέψει τα γκολ του σε DVD και τα περιφέρει ανά την Ευρώπη.

Μέχρι και σε Ρωσία και Ουκρανία τον πλασάρει για να βρει την πολυπόθητη για τον ίδιο και τον πελάτη του πρόταση των 2 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο που ζητάει, για να την παρουσιάσει μετά στον Ολυμπιακό και να επιτύχει την καλύτερη δυνατή συμφωνία για τον Κέβιν. Και ύστερα σου λέει "έρχεται ο Ενροτό και φέρνει Εντέλ και Μποκανί". Πούντος;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags