Facebook Pixel Ούτε η Μάλαγα δεν ξέρει τι θέλει
Life
| 2011-04-08 10:07:00

Ούτε η Μάλαγα δεν ξέρει τι θέλει

Ούτε η Μάλαγα δεν ξέρει τι θέλει

Στο επαγγελματικό μέλλον του Πρίντεζη, αλλά και στο γεγονός ότι ο ισπανικός σύλλογος που ανήκει ο παίκτης ουσιαστικά εμποδίζει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε ο μανατζερ του παίκτη.

Ο Γιώργος Δημητρόπουλος, περί του οποίου ο λόγος, μίλησε στην «Opinion» και σχολίασε: «Η Ουνικάχα μού είχε ζητήσει εδώ και τρεις μήνες να βρω ομάδα για τον Γιώργο. Και βρήκα ομάδα, μάλιστα τον Ολυμπιακό, έναν μεγάλο σύλλογο. Μιλούσαμε από το Σάββατο και την Τρίτη βρήκαμε μία λύση, όμως την τελευταία στιγμή η διοίκηση της Μάλαγα άλλαξε στάση».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Στους δύο μήνες που θα ερχόταν ο Πρίντεζης στον Ολυμπιακό, θα έπαιζε μέχρι και επτά παιχνίδια απέναντι στον Παναθηναϊκό, τον τελικό του Κυπέλλου, ένα ματς για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και 3-5 στα play-offs.

Θα ήταν μία καλή ευκαιρία για τον ίδιο για να μπορούσε να τον πάρει μία ομάδα και να μοιραστεί το συμβόλαιό του για την επόμενη περίοδο. Και φυσικά αν δεν παίξει ως το τέλος της σεζόν θα είναι πολύ πιο δύσκολο να φύγει μετά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags