Facebook Pixel «Άργησα να ερωτευτώ και να κάνω σεξ»
Life
| 2011-04-08 10:31:00

«Άργησα να ερωτευτώ και να κάνω σεξ»

«Άργησα να ερωτευτώ και να κάνω σεξ»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου βρέθηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς, που απασχολεί όλο και πιο συχνά τα μέσα, λόγω της συμμετοχής του στο «Dancing with the stars».

Ο hair stylist μίλησε για τον πρώτο του έρωτα, την παιδική του ηλικία αλλά και το δημοφιλές χορευτικό σόου:

«Ερωτεύτηκα για πρώτη φορά στη ζωή μου όταν ήμουν 19 χρονών μια κοπέλα που την έλεγαν Λίτσα. Άργησα να ερωτευτώ και να κάνω σεξ για πρώτη φορά, γιατί απλά δε μου έβγαινε και δεν το αποφάσιζα. Όταν ερωτεύτηκα τη Λίτσα ήταν θυμάμαι Πάσχα, στο χωριό του πατέρα μου στην Πτολεμαϊδα, σουβλίζαμε το αρνί. Το μόνο που κάναμε τότε ήταν να φιληθούμε, τίποτα παραπάνω», εξομολογήθηκε ο Τρύφωνας.

Όσον αφορά την παιδική του ηλικία είπε πως διέφερε από τα άλλα αγόρια. «Όταν ήμουν μικρός, ήμουν μαμόθρεφτο. Έκανα παρέα μόνο με κορίτσια και τις φίλες της μητέρας μου κι έπαιζα συνέχεια κουτσό και σχοινάκι. Και ναι, από τότε κούρευα και χτένιζα τις φίλες της μητέρας μου, με εμπιστεύονταν από τότε και δεν έκλαιγαν όταν τις κούρευα. Φαίνεται είχα το ταλέντο έμφυτο από εκείνη την εποχή».

Φυσικά, στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου μίλησε και για το Dancing with the stars. «Δεν περίμενα να έχω τόση μεγάλη αγάπη και απήχηση από τον κόσμο. Τους ευχαριστώ και πάλι. Δε νιώθω ότι είμαι σταρ, σε καμία περίπτωση. Κάνω είκοσι χρόνια το επάγγελμα του κομμωτή και δεν το αλλάζω. Πιστεύω ότι ο κόσμος με κρατάει μέσα γιατί είμαι απλός. Όταν με βλέπει ο κόσμος στο δρόμο μου φωνάζει «Χορευταρά μου!».

Πηγή: newstoday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags