Facebook Pixel Άλλο Ελλάδα, άλλο Γερμανία. Άλλο ΕΠΟ, άλλο Μπουντεσλίγκα…
Ποδόσφαιρο
| 2011-04-08 22:33:00

Άλλο Ελλάδα, άλλο Γερμανία. Άλλο ΕΠΟ, άλλο Μπουντεσλίγκα…

Άλλο Ελλάδα, άλλο Γερμανία. Άλλο ΕΠΟ, άλλο Μπουντεσλίγκα…

Δεν χρειάζεται, βέβαια, αυτό που θα πούμε τώρα για να καταλάβουμε την διαφορά ελληνικού και γερμανικού ποδοσφαίρου σε όλα τα επίπεδα. Θα το αναφέρουμε, όμως, αυτό που θέλουμε για να το εμπεδώσουν όλοι καλύτερα…
 

Την περασμένη Παρασκευή, πριν από μια εβδομάδα ακριβώς δηλαδή, ένας οπαδός της Σαίντ Πάουλι πέταξε ποτήρι στον βοηθό επόπτη με συνέπεια να διακοπεί αμέσως το παιχνίδι, κι όχι για λίγο έτσι ώστε να συνεχιστεί όπως έχει γίνει πολλάκις στο ελληνικό πρωτάθλημα, προκειμένου να πέσουν στα μαλακά οι ομάδες.

 Αμέσως, λοιπόν, κινήθηκαν οι πειθαρχικές διαδικασίες. Το παιχνίδι κατακυρώθηκε στην Σάλκε, η γηπεδούχος ομάδα έφαγε μια αγωνιστική κεκλεισμένων, ενώ πριν από λίγη ώρα απορρίφθηκε και η έφεση της Σαίντ Πάουλι. Κι όλα αυτά μέσα σε μια εβδομάδα.

Σήμερα η ΕΠΟ ανακοίνωσε κάποιες καμπάνες – πρόστιμα για αγώνες που έγιναν στο κύπελλο. Και συγκεκριμένα για τις αναμετρήσεις μεταξύ Ατρομήτου – Ολυμπιακού Βόλου στις 2 Μαρτίου και στις 16 Μαρτίου, όπως και στην ΑΕΚ για το ματς κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (ή μήπως για την ποινή του ΠΑΟΚ δεν υπήρξε ολόκληρο… διπλωματικό επεισόδιο και καθυστέρηση;).
Στην Ελλάδα, λοιπόν, οι αποφάσεις παίρνονται γιαβάς, γιαβάς ακόμα κι ένα μήνα μετά τα παιχνίδια, ίσως και περισσότερο, ενώ στην Γερμανία μέσα σε λίγα 24ωρα έχουν εκδικάσει και τις εφέσεις. Πριν καν διεξαχθεί η επόμενη αγωνιστική...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags