Facebook Pixel Αυτή η επίσκεψη ήταν για καλό…
Life
| 2011-04-09 20:54:00

Αυτή η επίσκεψη ήταν για καλό…

Αυτή η επίσκεψη ήταν για καλό…

Την αποστολή της ΑΕΚ επισκέφτηκαν Ενωσίτες οπαδοί στο ξενοδοχείο που διαμένουν οι «κιτρινόμαυροι» στη Λάρισα. Όχι, μην πάει ο νους σας στο πονηρό, δεν τους έστειλαν πίσω στην Αθήνα με ταξί…

Η επίσκεψη των 100 οπαδών στο Holiday Inn είναι ακόμα νωπή  στο μυαλό των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, αφού αναγκάστηκαν να πάνε στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο με ταξί. Το απόγευμα του Σαββάτου δέχτηκαν ακόμα μία επίσκεψη από οπαδούς της ομάδας.

Και όχι, ο σκοπός ήταν καλός. Αυτή τη φορά επισκέφτηκαν τους «κιτρινόμαυρους» 20 μέλη του ΣΦ ΑΕΚ Αικατερίνης οι οποίοι συνέβαλαν ώστε να δημιουργηθεί θετικό κλίμα, μία μέρα πριν τον αγώνα με την ΑΕΛ.

Οι Ενωσίτες μοίρασαν μπρελόκ του Συνδέσμου τους στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ενώ ξεχωριστά δώρα έδωσαν στον Νίκο Λυμπερόπουλο και τον Μανόλο Χιμένεθ, με τους οποίους συζήτησαν και πρότειναν να μεταφέρουν τα λόγια τους (στήριξης) και στους ποδοσφαιριστές.

Οι οπαδοί τόνισαν στον Λύμπε και τον Ισπανό, πως η βραδιά του Καραϊσκάκη ανήκει πλέον στο παρελθόν και ότι στόχος είναι  η κατάκτηση του Κυπέλλου. Γι’ αυτό ήρθαν άλλωστε στο ξενοδοχείο, για να τους εμψυχώσουν προκειμένου η ΑΕΚ να επιστρέψει ύστερα από 9 χρόνια στους τίτλους.

* Η φώτο είναι από το aek365.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags