Facebook Pixel Περιμένουν τις ευκαιρίες της ΑΕΚ
Life
| 2011-04-10 00:06:00

Περιμένουν τις ευκαιρίες της ΑΕΚ

Περιμένουν τις ευκαιρίες της ΑΕΚ

Η λίστα των δανεικών και των παικτών της ΑΕΚ από τις Ακαδημίες της που θα «παλέψουν» για να μπουν στην ομάδα της νέας σεζόν - Από τον Αγκιριμπά και τον Παληγιώργο μέχρι τον Τσαμουρλίδη και τον Φούντα.

Τα οικονομικά δεδομένα της ΑΕΚ (όπως φαίνονται μέχρι στιγμής...) επιτάσσουν την αξιοποίηση στο έπακρον όλων των περιουσιακών στοιχείων της. Και αυτό αφορά εκτός από τους παίκτες με συμβόλαιο που βρίσκονται τώρα στο ρόστερ της Ενωσης, και αυτούς που έχουν φύγει με δανεισμό, αλλά και αυτούς που προέρχονται από τις Ακαδημίες και δεν έχουν πάρει ακόμα ευκαιρίες. Αυτό ακριβώς περιμένουν όλοι αυτοί… Την ευκαιρία να βρίσκονται στο ρόστερ της ΑΕΚ για την νέα σεζόν. Αυτούς ακριβώς θα σας παρουσιάσουμε από το aek365.gr παρακάτω…

Ας πάρουμε πρώτα τους δανεικούς. Από αυτούς ξεχωρίζουν κάποιοι για τις «γεμάτες» χρονιές τους. Ο Γιώργος Παληγιώργος έχει 26 συμμετοχές με τον Θρασύβουλο (οι 22 ως βασικός) στην Β’ εθνική και δείχνει για ακόμη μία φορά να στέκεται αρκετά καλά ως αμυντικός μέσος, παρά το γεγονός ότι είναι βραχύσωμος. Με 23 συμμετοχές στην Αναγέννηση Καρδίτσας στην Β’ εθνική ακολουθεί ο Δημήτρης Κουτρομάνος (όλες τις συμμετοχές ως βασικός), το δεξί μπακ που παραλίγο τον Ιανουάριο να γυρίσει στην ΑΕΚ. Ιδιες συμμετοχές έχει με τον Διαγόρα στο ίδιο πρωτάθλημα και ο Ζόζεφ Αγκιριμπά. Ο 21χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός έχει ξεκινήσει σε 16 ματς βασικός και έχει δείξει ότι είναι πολύ δυνατός στην θέση του, ενώ έχει σκοράρει και 3 φορές. Είκοσι μία συμμετοχές με τον ΟΦΗ στην Β’ εθνική έχει και ο Παναγιώτης Ζορμπάς (οι 11 ως βασικός), έχοντας σκοράρει ένα γκολ. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έχει οψιόν στο συμβόλαιο του που αναφέρει ότι αν το επιθυμεί η ΑΕΚ μπορεί με ένα μικρό ποσό να επιστρέψει στον δικέφαλο.

Μόλις 10 συμμετοχές μέχρι σήμερα έχει ο Αντώνης Ρίκκα. Ο Ελληνας μέσος που αποκτήθηκε από την Ξάνθη έναντι 800.000 ευρώ τον Μάιο του 2008 και φέτος έχει μόλις 8 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό Βόλου και δύο με την Κέρκυρα. Ο Σταμάτης Καλαμιώτης πήγε τον Γενάρη στην Νίκη Βόλου, αλλά μετρά ήδη 8 παιχνίδια (τα επτά ως βασικός) ως κεντρικός αμυντικός και δεξί μπακ. Απογοήτευση είναι η παρουσία του Σπύρου Ματεντζίδη στην Καρδίτσα με μόλις μία συμμετοχή για 78 λεπτά τον Σεπτέμβριο σε ματς Κυπέλλου. Εκτοτε ο Ελληνας στόπερ δεν έχει αγωνιστεί… Να θυμίσουμε ότι αποκτήθηκε με 450.000 ευρώ πέρυσι από τον Πανθρακικό μαζί με τον Ανέστη Αργυρίου. Αυτή είναι και η παρουσία των επτά δανεικών της ΑΕΚ μέχρι σήμερα…

Οσον αφορά τους παίκτες των Ακαδημιών, ο Μανόλο Χιμένεθ τους είχε μαζί του στην πρώτη ομάδα, αλλά πλέον… μοίρασε την εβδομάδα προπονήσεων τους σε Σπάτα και Καπανδρίτι για την δεύτερη ομάδα (εκεί παίζουν κάθε εβδομάδα). Σε αυτούς τους παίκτες υπάρχει ο 19χρονος αριστερός μπακ Μιχάλης Τσαμουρλίδης, ο 19χρονος σέντερ φορ Γιώργος Νικόλτσης (έπαιξε για 10 λεπτά στην Ξάνθη), ο 19χρονος επιθετικός Σέρτζιο Αμπντουραχμάνι (έπαιξε 15 λεπτά με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ), ο 19χρονος μέσος Βίκτορ Κλωναρίδης και ο 21χρονος τερματοφύλακας Θοδωρής Μοσχονάς. Αυτοί προπονούνται με την πρώτη ομάδα στα Σπάτα εδώ και μήνες, ενώ υπάρχει πολύ καλή άποψη για την αξία του 16χρονου αμυντικού χαφ Ταξιάρχη Φούντα που εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής στα παιχνίδια της δεύτερης ομάδας.

Σίγουρα με τα τωρινά δεδομένα αρκετοί από αυτούς θα φορούν την φανέλα της ΑΕΚ την νέα αγωνιστική περίοδο, με στόχο τους να αποδείξουν ότι αξίζουν να φορούν την φανέλα της ΑΕΚ.

ΠΗΓΗ: www.aek365.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags