Facebook Pixel Παραμονή με... μηδενικό
Life
| 2011-04-10 21:00:00

Παραμονή με... μηδενικό

Παραμονή με... μηδενικό

Έναν βαθμό ήθελε ο Πανιώνιος απέναντι στον Πανσερραϊκό για να σωθεί και μαθηματικά και τον πήρε με το 0-0 σε μία αναμέτρηση που κανείς δεν θα θυμάται τις επόμενες ώρες!

Μόνο με αυτοκτονία δική του και συνεχή θαύματα των αντιπάλων θα έπεφτε ο Πανιώνιος, ο οποίος απλά ήθελε έναν βαθμό στα δύο τελευταία παιχνίδια. Οι Νεοσμυρνιώτες τον κατέκτησαν τελικά απέναντι στον ουραγό Πανσερραϊκό, με το 0-0 να βάζει τέλος στην εντός έδρας περιπέτεια της ομάδας του Λεμονή στο φετινό πρωτάθλημα. Και παράλληλα, αυτό το αποτέλεσμα αποτελεί τον καθρέφτη του Πανιωνίου στους αγώνες του μέσα στη Νέα Σμύρνη! Χαρακτηριστικό είναι ότι οι «κυανέρυθροι» δεν στηρίχτηκαν στην έδρα τους γαι την μεγάλη αντεπίθεση αλλά στην ικανότητα τους στα παιχνίδια μακριά από αυτή. Το μαρτυρούν και οι επιδόσεις τους: Σε επτά παιχνίδια στην «πλατεία» στον δεύτερο γύρο, ο Πανιώνιος κέρδισε μόνο αυτό απέναντι στον ΠΑΟΚ, έχασε από την Ξάνθη και έφερε πέντε ισοπαλίες!

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, το... ζουμί βρισκόταν στο πρώτο μέρος. Οι «κυανέρυθροι» απείλησαν με μακρινά σουτ, τα οποία είτε έφυγαν άουτ είτε κατέληξαν εύκολα στην αγκαλιά του Φερνάντεζ. Η μεγάλη ευκαιρία, ωστόσο ανήκε στον Πανσερραϊκό, όταν στο 38' ο Λεοζίνιο εκτέλεσε το φάουλ αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι του Πρελ και στην επαναφορά ο Νταλέ την έστειλε άουτ από το ύψος του πέναλτι. Ο Πανιώνιος απάντησε στην αμέσως επόμενη φάση, αλλά το πλασέ του Μπάλαμπαν έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Φερνάντεζ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο αγώνας ήταν ακόμα χειρότερος, με τον Πανιώνιο πάντως να προσπαθεί να πάρει την νίκη που θα τον ανέβαζε στην οκτάδα. Ο Μήτρογλου είχε δύο καλές στιγμές στο 51' και στο 81', ο Κβιρκβέλια στο 87' από κοντά δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Φερναντέζ και έτσι το 0-0 παρέμεινε, με τον Πανσερραϊκό να τελειώνει το ματς με δέκα παίκτες έπειτα από την αποβολή του Παπάζογλου.

Ο Πανιώνιος, λοιπόν, σώθηκε και πλέον σχεδιάζει την επόμενη μέρα, την ώρα που ο Πανσερραϊκός αποχαιρετά με ψηλά το κεφάλι την Super League. Τα «λιοντάρια» αφήνουν καλές εντυπώσεις στα τελευταία παιχνίδια και έχουν πια το κίνητρο να αποφύγουν την τελευταία θέση, αν κερδίσουν τον Εργοτέλη και η Λάρισα δεν κερδίσει τον Ολυμπιακό.

Οι συνθέσεις:
Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Πρελ, Κβιρκβέλια, Ριέρα, Μπάλαμπαν (65' Γιόνσον), Μήτρογλου (86' Σβέρκος), Γκαλίτσιος (89' Αναστασόπουλος), Γουνδουλάκης, Κουμορτζί, Σάμαρη, Σιόβας, Τσότσαλιτς.

Πανσερραϊκός (Παύλος Δημητρίου): Φερνάντεζ, Μπέλιτς (89' Βρούτσινα), Κέρλα, Ανάκογλου (68' Λεοζίνιο), Ντιόγκο, Νταλέ, Παπάζογλου, Πάρκερ (84' Παπαδόπουλος), Τριανταφύλλου, Κάστρο, Σουμπίνιο

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags