Facebook Pixel Τα θέλει και τα λέει;
Ποδόσφαιρο
| 2011-04-10 22:31:00

Τα θέλει και τα λέει;

Τα θέλει και τα λέει;

Πάμε να φέρουμε το Κύπελλο στο Περιστέρι δήλωσε ο Γιώργος Δώνης μετά τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό και την εξασφάλιση της παραμονής του Ατρόμητου. Σίγουρα, τα λόγια του πρώην τεχνικού της ΑΕΚ δεν θα αρέσουν στους «Ενωσίτες».

Ο Ατρόμητος γλίτωσε την… προτελευταία στιγμή από τον υποβιβασμό και τώρα επικεντρώνεται στον άλλο μεγάλο στόχο του. Δηλαδή να φέρει το Κύπελλο στο Περιστέρι. Αυτό παραδέχτηκε με δηλώσεις του ο Γιώργος Δώνης μετά το ματς με τον Ολυμπιακό.

«Έχουμε μπροστά μας τρεις εβδομάδες. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε μία καλή προετοιμασία για τον τελικό για να διεκδικήσουμε τον τίτλο και να φέρουμε το Κύπελλο στο Περιστέρι. Πλέον θα κάνουμε τα πάντα για το Κύπελλο», ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δώνης ήταν για κάτι μήνες προπονητής της ΑΕΚ και οι δρόμοι τους δεν είχαν χωρίσει με τον καλύτερο τρόπο. Έχουνε περάσει 2 και κάτι χρόνια από τότε που αποχώρησε και όμως οι Ενωσίτες οπαδοί ακόμα του… σέρνουν πολλά.

Οπότε τι θέλει και κάνει τέτοιες δηλώσεις; Δεν καταλαβαίνει ότι προκαλούν ακόμα περισσότερο. Δεν λέμε να μην το παλέψει να το κατακτήσει. Απλά αυτό που μετράει πάντα είναι οι πράξεις. Εκεί είναι η πραγματική μαγκιά. Όχι στα λόγια και στις διθυραμβικές υποσχέσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags