Facebook Pixel Τα δρομολόγια της Ryanair στην Ελλάδα που ξεκινούν από 12 ευρώ!
Life
| 2014-01-14 18:20:00

Τα δρομολόγια της Ryanair στην Ελλάδα που ξεκινούν από 12 ευρώ!

Τα δρομολόγια της Ryanair στην Ελλάδα που ξεκινούν από 12 ευρώ!

Βάσεις στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη δημιουργεί από τον Απρίλιο η Ryanair, μια από τις πιο γνωστές και φθηνές αεροπορικές εταιρείας στον κόσμο, όπως ανακοίνωσαν στελέχη της.

Συγκεκριμένα, η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία θα σταθμεύει δύο αεροσκάφη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και ένα αεροσκάφος στη Θεσσαλονίκη δημιουργώντας, σύμφωνα με την εταιρεία, περίπου 2.800 νέες θέσεις εργασίας, συνολικά.

Σε ό,τι αφορά τη βάση της Αθήνας, τα δύο αεροσκάφη θα εκτελοΥΤύν έξι δρομολόγια από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Χανιά, Πάφο, Λονδίνο και Μιλάνο, ενώ αναμένεται να μεταφέρουν, σε ετήσια βάση, πάνω από 1,2 εκατ. επιβάτες με περισσότερες από 150 πτήσεις εβδομαδιαίως. Επίσης, σύμφωνα με τα στελέχη της εταιρείας, αναμένεται να δημιουργηθούν 1.200 νέες θέσεις εργασίας.

Αναλυτικά, η Ryanair θα πραγματοποιεί από την Αθήνα, τέσσερις πτήσεις ημερησίως προς Χανιά, δύο πτήσεις ημερησίως προς Λονδίνο, δύο πτήσεις ημερησίως προς Μιλάνο, δύο πτήσεις ημερησίως προς Πάφο, δύο πτήσεις ημερησίως προς Ρόδο και 10 πτήσεις ημερησίως προς Θεσσαλονίκη.

Για πτήσεις από την Αθήνα η ιρλανδική εταιρεία προσφέρει, από αύριο έως και τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου, εισιτήρια για ταξίδια τον Απρίλιο και τον Μάιο, που θα ξεκινούν από 12 ευρώ ανά διαδρομή.

Σε ερώτηση εάν έχει ενημερωθεί το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για την έναρξη βάσης στην Αθήνα, τα στελέχη της εταιρείας απάντησαν αρνητικά και πρόσθεσαν πως η Ryanair θα ξεκινήσει τη δραστηριότητά της στην ελληνική πρωτεύουσα ανεξάρτητα από το αν θα υπάρξει ή όχι διαφοροποίηση στην τιμολογιακή πολιτική του αεροδρομίου. Επίσης, σημείωσαν ότι με τις έξι νέες διαδρομές με βάση την Αθήνα, θα μπορέσουν να απολαύσουν τα χαμηλά κόμιστρα της Ryanair περισσότεροι Έλληνες καταναλωτές και επισκέπτες.

Η Ryanair, ξεκινά τον Απρίλιο από τη νέα βάση της στη Θεσσαλονίκη τρεις νέους προορισμούς, Αθήνα, Πίζα και Βαρσοβία (σε σύνολο 16), με 212 πτήσεις σε εβδομαδιαία βάση μεταφέροντας 1,6 εκατ. επιβάτες ετησίως, ενώ υπολογίζει ότι θα δημιουργηθούν περισσότερες από 1.600 θέσεις εργασίας.

Η ιρλανδική εταιρεία γιορτάζει και στη συμπρωτεύουσα τη νέα βάση της προσφέροντας 100.000 θέσεις με τιμές ναύλων που ξεκινούν από 12 ευρώ, για ταξίδια στην Ευρώπη τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες από αύριο έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 16 Ιανουαρίου.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags