11/04/11 - 15:59

"Όταν ο Πηλαδάκης εξέθεσε τον Πιλάβιο…"

Ο Γιώργος Χελάκης σχολιάζει τη συνέντευξη Τύπου του Πηλαδάκη και τις κατηγορίες του προέδρου της Λάρισας για "ανθρώπους που τηλεφώνησαν σε διαιτητές και τους επηρέασαν".

"Όταν ο Πηλαδάκης εξέθεσε τον Πιλάβιο…"
20.475views 0shares

Αναλυτικά το άρθρο του:

Πριν από όλους οι οπαδοί της Λάρισας και στη συνέχεια όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να αναρωτηθούν αν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη παράγοντες σαν τον Κώστα Πηλαδάκη. Μαζί με τους οπαδούς καλό είναι να αναρωτηθούν και οι δημοσιογράφοι. Το σινάφι μας πρέπει να σκεφτεί αν ο Πηλαδάκης με τις πράξεις, τις παραλείψεις του και γενικά τη συμπεριφορά του απαξιώνει το προϊόν από το οποίο βγάζουμε το ψωμί μας σε σημαντικό βαθμό.

Κάτι τέτοιο δε σημαίνει πως ο πρόεδρος της ΑΕΛ είναι υπεράνω κριτικής. Κάθε άλλο. Ο ίδιος άλλωστε βγήκε θαρρετά και μίλησε για τα δικά του λάθη.

Πρόκειται όμως για λάθη που αφορούν επιλογές σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο. Να του καταλογιστούν και με το παραπάνω.
Άλλο αυτό κι άλλο ορισμένοι οπαδοί, με τη συμπεριφορά προς το πρόσωπό του, να του δείχνουν την πόρτα της εξόδου. Να τον αποκαρδιώνουν. Ωστόσο, και πάλι το πρόβλημα δεν βρίσκεται εκεί. Όταν μία ομάδα υποβιβάζεται, θα βρεθούν οπαδοί που θα κάνουν την πίκρα τους άδικη κριτική και απαράδεκτο σύνθημα.

Ο Κώστας Πηλαδάκης στη συνέντευξή του μίλησε για αλλοιώσεις αποτελεσμάτων. Για ανθρώπους που τηλεφώνησαν σε διαιτητές και τους επηρέασαν.

Μου είναι αδιάφορο, σ’ αυτή τη φάση, αν ο κ. Πηλαδάκης αποδίδει εκεί και όχι σε τυχόν δικά του λάθη τον υποβιβασμό της Λάρισας.
Σημασία έχει ότι όλα αυτά τα κατήγγειλε στον πρόεδρο της ΕΠΟ. Σημασία έχει-όπως δηλώνει ο ίδιος- ότι όλα αυτά τα ερεύνησε ο κ. Πιλάβιος και του είπε πως έχει δίκιο. Εδώ αρχίζει και βαραίνει το πράγμα.

Δημόσια τα είπε όλα αυτά ο κ. Πηλαδάκης, δημόσια πρέπει να τα επιβεβαιώσει ή να τα διαψεύσει ο κ. Πιλάβιος. Για άτομα από την Ομοσπονδία μίλησε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ και αναρωτήθηκε «τί φοβούνται και δεν τους διαγράφουν όσο ψηλά κι αν βρίσκονται;».

Μαζί με τον κ. Πηλαδάκη αναρωτιόμαστε κι εμείς. Αναμένοντας απαντήσεις.

Πηγή: sport-fm.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ