Facebook Pixel Ώρα ευθύνης και ομοψυχίας
Life
| 2011-04-11 16:54:00

Ώρα ευθύνης και ομοψυχίας

Ώρα ευθύνης και ομοψυχίας

O Κώστας Μιαούλης γράφει για την είδηση που βγήκε στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ με τη συνάντηση Μελισσανίδη-Νικολαΐδη, η οποία μπορεί να μην επιβεβαιώθηκε αλλά το σίγουρο είναι ότι έσκασε σαν… βόμβα.

Ο «Κέτσε» μας έφτιαξε το πρωινό. Γνωρίζω πως είναι νωρίς ακόμα για να βγάλει κάποιος συμπεράσματα. Βλέπετε η συνάντηση δεν έχει καν επιβεβαιωθεί από κάποια έστω εκ των δύο πλευρών, αλλά ήταν μια ανάσα, για τον κόσμο, που άρχισε να βλέπει την κατάσταση με άλλο μάτι από σήμερα το πρωί. Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, οφείλω να βγάλω το καπέλο στον Ντέμη, μια και με δική του πρωτοβουλία φέρεται να έγινε αυτή η συνάντηση. Κατανοώ πως αυτό ήταν μια υπέρβαση για τον ίδιο, αλλά αυτή τη στιγμή η περίσταση απαιτεί υπερβάσεις. Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί πως οι δύο άντρες μπορεί να έγιναν φίλοι. Γι’ αυτό που μπορώ να είμαι βέβαιος, είναι πως ο Νικολαϊδης, κάτι συγκεκριμένο πρέπει να είχε στο μυαλό του σαν πρόταση, για να πάει στον «τίγρη».

Βέβαιος για το περιεχόμενο της συζήτησης δεν μπορεί να είναι κανείς. Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως ο Ντέμης δεν έχει δείξει καμία πρόθεση ν’ ανακατευτεί ξανά με τα διοικητικά. Είναι πιθανό όμως, να έχει ενεργοποιηθεί και αυτός για την εξεύρεση νέων επενδυτών, που θα πλαισιώσουν όμως ένα δυνατό χαρτί στην διοίκηση. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης κάτω από την προϋπόθεση πως θα έχει και συμπαίκτες ίσως να το σκεφτόταν πιο ζεστά και αυτό είναι κάτι που επίσης γνωρίζουμε.

Ο Νικολαϊδης με αυτή την κίνηση, πάει να γυρίσει ένα χαμένο παιχνίδι. Κυρίως σε ότι αφορά το κομμάτι της υστεροφημίας του. Διότι αν τελικά βγει κάτι από αυτή τη συνάντηση ή αυτή προκαλέσει εξελίξεις τέτοιες που θα ευεργετήσουν την ΑΕΚ, τότε είναι βέβαιο, πως ο ρόλος του σε μια ακόμα κομβικής σημασίας στιγμή για την ομάδα, θα είναι καταλυτικός. Κι αυτό θα ισχύει, είτε συμμετέχει σε κάποιο διοικητικό σχήμα, είτε όχι, πράγμα που είναι το πιθανότερο.

Ανεξάρτητα από την συνέχεια και το τελικό αποτέλεσμα που θα φανεί πως είχε αυτή η συνάντηση για την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ, πιστεύω πως απ’ αυτό το γεγονός και μόνο μπορεί να βγει κάτι καλό. Μετά από πάρα πολύ καιρό σήμερα, διάβαζα μηνύματα σε φόρουμ, στα οποία δεν υπήρχε καμία διάθεση για αλληλοσπαραγμό. Για να μπορέσει να ξαναβρεί η «Ένωση» την δυναμική της, πέρα από χρήματα, χρειάζεται ενωμένο σαν γροθιά τον κόσμο της. Όταν τα «μεγάλα κεφάλια» της «Ένωσης» που πολλές φορές στο παρελθόν δίχασαν, έστω και άθελα τους τον κόσμο, δείχνουν πρόθεση να κάτσουν να βρουν λύση στο πρόβλημα της ΑΕΚ, τότε η κατάσταση μπορεί να εξομαλυνθεί και να πάει μόνο προς το καλύτερο.

ΠΗΓΗ: www.sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags