Facebook Pixel «Ο λόγος στον ΠΑΟΚ!»
Life
| 2011-04-11 17:28:00

«Ο λόγος στον ΠΑΟΚ!»

«Ο λόγος στον ΠΑΟΚ!»

Φήμες χαρακτήρισε όσα ακούγονται και γράφονται για επικείμενη μεταγραφή του ο Αντρέ Βιεϊρίνια.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ παραχώρησε δηλώσεις στον Sport103.fm», όπου αναφέρθηκε στα σενάρια γύρω από το όνομά του, τονίζοντας ότι για την παραμονή του τον πρώτο λόγο έχει ο ΠΑΟΚ.

«Είναι φήμες αυτά. Τον πρώτο λόγο σε αυτό το θέμα έχει ο ΠΑΟΚ. Είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ και συγκεντρωμένος να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του», δήλωσε συγκεκριμένα ο βραχύσωμος ποδοσφαιριστής ο .

Στη συνέχεια ο Βιεϊρίνια αναφέρθηκε στα αγωνιστικά θέματα του ΠΑΟΚ τα πλέι οφ και την Ευρώπη!

Για την ισοπαλία με τον Ηρακλή: «Κάναμε τα πάντα καλά στον αγώνα. Είχαμε ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα και τον αγώνα με την Κέρκυρα».

Για το πρόβλημα στο γκολ: «Είναι ανάλογα με τη μέρα που βρίσκεται η ομάδα σε κάθε παιχνίδι. Υπάρχουν παιχνίδια που δημιουργείς εκατό ευκαιρίες και δε βάζεις γκολ. Υπάρχουν όμως και ματς που κάνεις μία ευκαιρία και το πετυχαίνεις. Το σημαντικότερο είναι να δημιουργούνται οι ευκαιρίες».

Για το αν μετράει και η ατυχία στην τελική προσπάθεια: «Δημιουργούμε φάσεις, κάνουμε συνδυασμούς, αλλά το γκολ δεν έρχεται. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς πρέπει να το ξεχνάμε και να συνεχίζουμε. Δεν μπορείς να μιλάς μόνο για ατυχία ή τύχη, αλλά και για την αντίπαλη ομάδα. Στον αγώνα με τον Ηρακλή έδωσα συγχαρητήρια στον αντίπαλο τερματοφύλακα για την απόκρουση στην δική μου ευκαιρία. Είναι άξιος συγχαρητηρίων».

Για την είσοδο στα πλέι οφ: «Απομένει το παιχνίδι με την Κέρκυρα. Δεν μπορείς να μιλάς για κάτι στο οποίο δε βρίσκεσαι ακόμη εκεί. Παρόλα αυτά και με δεδομένο ότι θα βρεθούμε εκεί, θα προσπαθήσουμε να βγούμε πρώτοι και να επαναλάβουμε αυτό που κάναμε και την περασμένη σεζόν».

Για την κατάταξη του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη: «Είναι κάτι πολύ καλό για εμάς και τον σύλλογο. Δε θέλω να μιλήσω για το ελληνικό πρωτάθλημα. Όλοι είδαν τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Στην Ευρώπη ισχύουν άλλοι κανόνες. Στον ΠΑΟΚ γίνεται πολύ καλή δουλειά. Νομίζω ότι αυτή η θέση λέει πολλά. Μας δίνει το κίνητρο να συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά που κάναμε μέχρι τώρα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags