Facebook Pixel «Παιχνίδια με τον Μελισσανίδη τέλος»!
Life
| 2011-04-11 23:30:00

«Παιχνίδια με τον Μελισσανίδη τέλος»!

«Παιχνίδια με τον Μελισσανίδη τέλος»!

Ο Ανδρέας Δημάτος περιγράφει την αντίδραση του πρώην μεγαλομετόχου της ΑΕΚ στα νέα σενάρια. Τι λέει για την συνάντηση με τον Ντέμη και το... εμπόριο ελπίδας.

Για τον Δημήτρη Μελισσανίδη ήταν θέμα χρόνου να αντιληφθεί τις συνέπειες και το κλίμα που διαμόρφωσε η διαρροή για τη συνάντησή του με τον Ντέμη Νικολαϊδη.

«Εκτιμώ ότι κάτι παίζεται στην ΑΕΚ και μάλιστα πολύ σοβαρό» ήταν η πρώτη του αντίδραση προς τους συνεργάτες του. Στο ξεκίνημα της ημέρας προτίμησε να ακολουθεί μάλλον ουδέτερη στάση, στη συνέχεια όμως φάνηκε να οργανώνει τη δική του επικοινωνιακή γραμμή.

Ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ φτάνει μάλιστα στο σημείο να εκτιμά ότι στην ουσία... παγιδεύτηκε, όταν κοινός γνωστός δικός του και του Νικολαϊδη του ζήτησε την περίφημη συνάντηση, την οποία μάλιστα ο Δημήτρης Μελισσανίδης διαψεύδει ακόμα και τώρα ότι έγινε!

Είναι άλλωστε δεδομένο ότι από κύκλους προσκείμενους στον Ντέμη Νικολαϊδη παίζει εδώ και αρκετές μέρες εκ νέου το γνωστό... «σενάριο Μελισσανίδη» ή και αόριστες εκτιμήσεις στο στυλ... «τι ωραία που θα ήταν να αναλάμβαναν μαζί την ΑΕΚ Μελισσανίδης και Ντέμης». Λίγες μέρες... μετά όλως τυχαίως έσκασε και το θέμα!

«Καμία συνάντηση δεν έγινε, ο Μελισσανίδης δεν γίνεται έμπορος ελπίδας και δεν υπάρχει καμία περίπτωση επιστροφής μου στα διοικητικά δρώμενα της ΑΕΚ» ήταν η μοναδική ατάκα, που μας είπε χθες το βράδυ ο πρώην πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Η δική του μάλιστα εκδοχή για την περίφημη πλέον συνάντηση με τον Ντέμη Νικολαϊδη, όπως την εξομολογήθηκε στους συνεργάτες του, αναφέρει τα εξής:

Κοινός τους γνωστός επικοινώνησε μαζί του και του είπε ότι ο Νικολαϊδης θέλει να τον συναντήσει. Εκείνος δεν το αρνήθηκε, παρά τα όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους τα τελευταία χρόνια και έχουν προκαλέσει την πλήρη ρήξη στις σχέσεις τους, λέγοντάς του: «Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τον Ντέμη, τι πρόβλημα να έχω; Ρώτησέ τον όμως για το ποιο είναι το αντικείμενο»...

Σύμφωνα πάντα με τον Μελισσανίδη η απάντηση που πήρε ήταν... «θέμα ΑΕΚ» και τότε εκείνος αρνήθηκε τη συνάντηση λέγοντάς στον... ενδιάμεσο: «Για την ΑΕΚ δεν συζητώ. Το θέμα αυτό έχει κλείσει για εμένα. Οσοι έφεραν την ομάδα σε αυτό το σημείο, αυτοί είναι που θα πρέπει να δώσουν τη λύση»...

Ακόμα πάντως κι αν τελικά έγινε η συνάντηση (όπως διέρρευσε από τρίτο πρόσωπο που σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει σχέση ούτε με τη μία, ούτε με την άλλη πλευρά), η θέση του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι δεδομένη. «Στην παρούσα φάση ΑΕΚ δεν υπάρχει για μένα και όσοι παίζουν το όνομα του Μελισσανίδη το κάνουν είτε με εναντίον μου σκοπιμότητα είτε για να πουλάνε παραμύθι στον κόσμο της ομάδας»...

Σε όσους μάλιστα επέμεναν προς τον πρώην πρόεδρο ότι παρά τη διάψευσή του είναι δεδομένο ότι συναντήθηκε με τον Νικολαϊδη και προσπαθούσαν να πληροφορηθούν το τι ακριβώς ειπώθηκε μεταξύ τους, ο Δημήτρης Μελισσανίδης γινόταν έξαλλος...

«Τα παιχνίδια με τον Μελισσανίδη πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσουν. Πάλι με θυμήθηκαν; Στο τέλος κάθε σεζόν το ίδιο θα γίνεται; Μίκι Μάους έχει γίνει αυτή η ιστορία... Τι άλλο θέλουν; Να μου κόψουν και το γήπεδο;»...

Ολο αυτό το τελευταίο διάστημα, ακόμα και σε όσους τον προκαλούσαν σε επαγγελματικά του μίτινγκ, λέγοντάς του ότι... «λέγε ό,τι θες αλλά στο τέλος θα γυρίσεις στην ΑΕΚ», ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν κατηγορηματικός και πέραν από τα δικά του ζητήματα (τα οποία δεν τα έχει τροποποιήσει ούτε στο ελάχιστο ως προς τους παράγοντες που καθιστούν ανέφικτο ακόμα και να σκέφεται πλέον ένα τέτοιο ενδεχόμενο) επικαλείτο την οικονομική κατάσταση της εταιρίας ανεβάζοντας σε μεγάλο ύψος το πραγματικό επίπεδο των οφειλών της.

Με αφορμή την περίφημη συνάντησή του με τον Ντέμη Νικολαϊδη, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έγινε πιο κατηγορηματικός παρά ποτέ τελειώνοντας για πρώτη φορά τόσο άμεσα τα όποια σενάρια ελπίδας είχαν αρχίσει να καλλιεργούν οι οπαδοί της ομάδας...

«Παραμύθια της Χαλιμάς» ήταν και η ατάκα του αποχωρώντας το βράδυ από την εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου του πολύ καλού του φίλου και δημοσιογράφου Αλκη Πασαλίδη.

ΠΗΓΗ: www.sentragoal.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags