Facebook Pixel Πυρηνικός πόλεμος στα «ερυθρόλευκα» media!
Life
| 2011-04-11 23:18:00

Πυρηνικός πόλεμος στα «ερυθρόλευκα» media!

Πυρηνικός πόλεμος στα «ερυθρόλευκα» media!

Νέο επεισόδιο στον πόλεμο των "ολυμπιακών" ΜΜΕ με απάντηση του Δημοσθένη Καρμοίρη, στα όσα καταλόγισε στην ιστοσελίδα τις προάλλες ο εκδότης της εφημερίδας «Γαύρος», Αντώνης Πίκουλας, μετά από κείμενο του πρώτου!

Τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα μεταξύ των δύο Μέσων που πρόσκεινται φιλικά στον Ολυμπιακό παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον λοιπόν… Ολα ξεκίνησαν στις 7/4 με ένα κείμενο του Δημοσθένη Καρμοίρη στο olympiacos 24.gr, ακολούθησε η απάντηση του Αντώνη Πίκουλα και το βράδυ της Δευτέρας είχαμε νεο... επεισόδιο με απάντηση του Καρμοίρη...

Διαβάστε τη νέα απάντηση του Δημοσθένη Καρμοίρη:

«Τα ψέματα τελείωσαν. Η ώρα της κρίσης και συνάμα της αλήθειας έφτασε. Οι βαρύγδουπες ανακοινώσεις δεν έχουν θέση στον μεγαλύτερο Αθλητικό Σύλλογο της χώρας. Ο Θρύλος αποβάλλει όσους επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν την ΙΔΕΑ του. Γι’ αυτό και αντέχει στο χρόνο ως ΘΡΥΛΟΣ.

Από την Παρασκευή, αμέσως μετά την απάντηση του εκδότη της εφημερίδας «ΓΑΥΡΟΣ», κ. Αντώνη Πίκουλα, με έωλα και υπερβολικά επιχειρήματα, αλλά κυρίως, επίμονη στάση…ηθοποιίας, υποδυόμενος τον εκφραστή της «ερυθρόλευκης ιδέας», απέναντι στις αποκαλύψεις του site μας για το ρόλο και την ιδιοτέλεια του συγκεκριμένου αθλητικού εντύπου και, φυσικά, του ίδιου, που δήθεν πασχίζει για το καλό του Ολυμπιακού και διασφαλίζει τα συμφέροντα της ομάδας,, το Olympiacos24.gr υποσχέθηκε ότι θα επανέλθει σήμερα, Δευτέρα, με ακόμα περισσότερες αποκαλύψεις και ονόματα.

Πριν ξεκινήσουμε τις αποκαλύψεις οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Ολυμπιακός ήταν, είναι και θα είναι, ΕΝΩΜΕΝΟΣ, ΕΝΙΑΙΟΣ, ΔΥΝΑΤΟΣ, ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΣΑΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ, με κυρίαρχο όπλο του, το 12ο παίκτη του, μέσα και έξω από το Ναό, τον ΑΣΥΓΚΡΙΤΟ, ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΟ, πύρινο κόσμο του, τα εκατομμύρια των οπαδών του, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, κάτω από όποια πέτρα κι αν σηκώσει κανείς. Ο ΘΡΥΛΟΣ είναι ΙΔΕΑ, είναι ΘΡΗΣΚΕΙΑ.
Το Olympiacos24.gr προχωράει σε διαχωρισμό της ήρας από το στάρι, απομονώνοντας τους ΔΗΘΕΝ από τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ και ΜΑΧΗΤΙΚΟΥΣ φίλους του συλλόγου…

Επαναλαμβάνουμε, λοιπόν και με περισσότερα στοιχεία αυτή τη φορά, επειδή το θράσος ορισμένων ξεπερνά κάθε όριο πρόκλησης. Η εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η εφημερίδα των γαύρων όπως, κάποιοι τεχνηέντως, θέλουν να παρουσιάσουν, αλλά μία επιχείρηση με αποκλειστικό σκοπό το κέρδος. Η επιχείρηση, μάλιστα, έχει ονοματεπώνυμα.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ και ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ (σ.σ. εκ των επώνυμων οπαδών της ΑΕΚ, μέχρι πρότινος, μάλιστα, εξέδιδε εκτός από τον «Γαύρο» και την οπαδική εφημερίδα <<Score Live>>, μιας και ο κ. Πίκουλας, κάνει ιδιαίτερη μνεία στους ΑΕΚτζήδες) . Οι συγκεκριμένοι είναι τα αφεντικά του <<Γαύρου>>.

Ο πρώην πρόεδρος, Σωκράτης Κόκκαλης, το μεσημέρι της ιστορικής 6ης Ιουλίου 2010, κατά την κοινή συνέντευξη που παραχώρησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, φρόντισε να στείλει το μήνυμα προς τον κ. Λαυρεντιάδη, που λίγες ώρες πριν είχε αποφασίσει να μην συμμετάσχει στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου. Έτσι, απλά, χωρίς προηγουμένως να έχει ενημερώσει τον οποιοδήποτε.

«Μερικοί θεώρησαν το Καραϊσκάκη, κάποια στιγμή, ως ΟΙΚΟΠΕΔΟ και έβαλαν χρήματα στον Ολυμπιακό… Αν θέλεις να προσφέρεις, θα υποστείς θυσίες…», είχε πει ο Κόκκαλης, δείχνοντας προς την πλευρά του κ. Λαυρεντιάδη, που εκείνη την περίοδο, διέδιδε δεξιά και αριστερά, πως θέλει να αξιοποιήσει το <<οικόπεδο>> του Καραϊσκάκη. Η ΙΔΕΑ, <<οικόπεδο>>; Κι’ όμως, ο συνεταίρος του κ. Πίκουλα, αντιλαμβάνεται, και κατ’ επέκταση αντιμετώπισε ως ακίνητο και μόνο, τον ΘΡΥΛΟ.
Εκείνο που ενόχλησε -όπως φάνηκε- τον εκδότη του <<Γαύρου>> ήταν η πληροφορία αναφορικά με τις σχέσεις της εφημερίδας του κ. Πίκουλα με τους μάνατζερ των παικτών. Όσοι κυκλοφορούν στο παρασκήνιο λένε, ότι ο έγκριτος συνάδελφος- αθλητικογράφος κ. ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, εκ των κορυφαίων στα θέματα του Ολυμπιακού, πολλά χρόνια τώρα και αρθρογράφος της εφημερίδας «ΓΑΥΡΟΣ» τους τελευταίους μήνες, μιλάει με παίκτες και αρκετούς μάνατζερ, σε βαθμό που ξεπερνάει τα όρια εκτός του ότι συνομιλεί με παίκτες για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, προβάλλει με δεξιοτεχνία (και) παίκτες που θα ήθελε να έρθουν στο Ολυμπιακό, μιλώντας με τους μάνατζερ τους. Ο σκοπός; Να αποσπάσουν χρήματα από τον Θρύλο οι μάνατζερ με τους οποίους συνομιλεί. Ο κ. Νικολακόπουλος, αδιαφορεί δε, αν τα δημοσιεύματά του, και οι δήθεν <<αποκλειστικές πληροφορίες>> που μεταφέρει, προκαλούν ζημιά στο Σύλλογο. Ο κόσμος της ομάδας, όπως και οι άνθρωποι που προσφέρουν διαχρονικά στον Σύλλογο, με την τακτική που ακολουθεί ο δημοσιογράφος του <<Γαύρου>>.

Παρεμπιπτόντως, και πέραν όλων των άλλων, θα ήταν χρήσιμο, ο κ. ΠΙΚΟΥΛΑΣ να αποκάλυπτε κάποτε, ποιος κρύβεται πίσω από την περιβόητη ηχογράφηση της συνομιλίας του καλού του φίλου κ. Σάββα Θεοδωρίδη, από τον δήθεν Ολυμπιακό δημοσιογράφο, Βαγγέλη Δουκάκο, γιατί όλοι γνωρίζουν (και πολύ περισσότερο ο κ. Πίκουλας) ότι ένα… «μακρύ χέρι», και πιο συγκεκριμένα του κ. Νίκου Πατέρα, πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού, βρισκόταν πίσω κι’ από αυτή την υπόθεση υποκλοπής της συνομιλίας. Όπως, επίσης, αποτελεί μυστικό το ποιοι διακινούσαν στα δημοσιογραφικά γραφεία το εν λόγω CD.

Μάλιστα, επ’ αυτού υπάρχουν μαρτυρίες ανθρώπων που το πιστοποιούν τα γεγονότα. Η καταγραφή της συνομιλίας του ΣΑΒΒΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ, ήταν ότι χειρότερο θα μπορούσε να κάνει κάποιος, απέναντι σ’ έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Για άλλη μια φορά ο κ. Πίκουλας, προφανώς, εξαιτίας της εξαιρετικής σχέσης που τον συνδέει με τον ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΤΕΡΑ (σ.σ. την φιλία την παραδέχονται και οι δύο στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους), γύρισε την πλάτη στα πραγματικά γεγονότα. Με απλά λόγια δεν αποκάλυψε ποτέ, ποιος ήταν πίσω από αυτή την απαράδεκτη πράξη, που είχε ως θύμα ένα εξαιρετικό φίλο του, τον Σάββα τον Θεοδωρίδη. Προφανώς, για να μην εκθέσει τον φίλο του ΝΙΚΟΛΑ, ο εκδότης του <<Γαύρου>> αποφάσισε, παρά το γεγονός ότι γνώριζε, να κάνει ότι δεν είδε. Φαινόμενα των καιρών κι’ αυτά.


ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΣΥΝΕΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΠΙΚΟΥΛΑ
Το γεγονός ότι αυτή η χώρα είναι μικρή, παρέχει την ΜΕΓΙΣΤΗ δυνατότητα, να γνωριζόμαστε μεταξύ μας.

Οι υπεκφυγές, τα μεγάλα λόγια και οι αναπροσδιοριζόμενοι υπερασπιστές του <<ΘΡΥΛΟΥ>>, κρίνονται κυρίως από την συνέπεια τους. Δυστυχώς, η διαδρομή στο χρόνο, χαρακτηρίζει τους άνδρες και τους επαγγελματίες, σε ΜΕΓΑΛΟΥΣ, ΜΙΚΡΟΥΣ, και ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ. Μέσα από την συνέπεια στο χρόνο, ο κόσμος, που είναι και ο τελικός κριτής, βγάζει τα συμπεράσματά του. ΒΡΑΥΒΕΥΕΙ ή ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ συμπεριφορές και πρακτικές. Από σήμερα το olympiakos24.gr αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με την διαχρονική συνέπεια που έχει επιδείξει ο κ. Αντώνης Πίκουλας, απέναντι στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, μέσα από τις στήλες της εφημερίδας <<ΑΞΙΑ>> (σ.σ. και στην ερυθρόλευκη στήλη προς ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ), αλλά και μετά από τον <<Γαύρο>>.
Επειδή, τα γραπτά μένουν αφήνουμε στον κόσμο του ΘΡΥΛΟΥ να αξιολογήσει πρωτίστως τη ΣΥΝΕΠΕΙΑ και δευτερευόντως ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ που τον διακρίνει τον κ. Πίκουλα».

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2006 (ΑΞΙΑ – Πασά λιμάνι)
Για τον ΣΑΒΒΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ:

Γουρλής ο Σάββας. Να τον χαίρεσαι. Τη Δευτέρα αγκάλιαζε το Λαγό και του έλεγε <<αγόρι μου, το καλοκαίρι θα είσαι μαζί μας>> και την άλλη μέρα το πρωί ο Λαγός ανανέωνε τη συνεργασία του με τον Ηρακλή για άλλο ένα χρόνο. Ο παίκτης που θέλει να έρθει στην ομάδα σου δεν ανανεώνει έτσι το συμβόλαιο με την παλιά του ομάδα. Διότι έτσι δίνει δικαίωμα στον Ηρακλή να πάρει πίσω λεφτά. Ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα μπορούσε να κερδίσει αυτός κάτι παραπάνω. Είναι προφανές, όμως ότι ο πιτσιρίκος δεν σε εμπιστεύεται και δεν του αρκούν οι αγκαλιές του Σάββα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2008 (ΑΞΙΑ – Πασά – λιμάνι)
Εμείς γυρνάμε στα δικά για να γράψουμε και πάλι ότι ο μόνος από τον επίσημο Ολυμπιακό που βροντοφώναξε εδώ και μήνες την ακαταλληλότητα του Λεμονή ήταν ο Σάββας. Και, επειδή ο άνθρωπος έχει σπουδάσει και Φαρμακευτική, μπορεί να διαβάσει και τα αποτελέσματα των γενικών ιατρικών εξετάσεων των παικτών που έγιναν την περασμένη εβδομάδα και να καταλάβει πόσο χάλια είναι όλοι τους.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΜΑΙΟΥ 2008 (ΑΞΙΑ – Πασά – λιμάνι)
Η κίνηση να αντικαταστήσει τον γέρο – Λεωνίδα με τον Σάββα δεν θα πρέπει απλά να μείνει κίνηση δικαίωσης του πραγματικά αληθινού γαύρου Σάββα Θεοδωρίδη. Είναι μια ευκαιρία να γυρίσει σελίδα ο ερασιτένχης. Ο Σάββας είναι
ψυχάρα, αλλά μην τον κάψεις>>.

ΕΓΡΑΦΕ Ο ΠΙΚΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ <<ΘΥΡΑ 7>>
ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2008 (ΑΞΙΑ – Πασά – λιμάνι)

Συγχαρητήρια στο στέλεχος της Θύρας 7 και εκλεκτό του προέδρου, για το νέο του απόκτημα, δηλαδή το υπερπολυτελές τζιπ AUDI Q7, αξίας 100000 χιλ. ευρώ

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2005 (ΑΞΙΑ – Πασά – λιμάνι)
Επειδή όμως δεν έχω κανένα λόγο, ειλικρινά να ασχολούμαι μαζί σου, θέλω να υπενθυμίσω στους ομοϊδεάτες, συντρόφους <<γαύρους>>. Και δεν μιλάω για τα χουλιγκάνια που καταστρέφουν την ομάδα, για τους έμμισθους της εξέδρας που είτε χαρτζιλικώνονται, είτε κάνουν τους κηπουρούς και τους οδηγούς στην Ιντρακόμ και όπου αλλού τους χρησιμοποιείς, αλλά για την συντριπτική πλειοψηφία, τη μεγάλη μάζα των υγιώς σκεπτόμενων <<γαύρων>> που καθημερινά συσπειρώνονται εναντίον σου.

ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΡΟΣΙΔΗ
Σάββατο 6 Μαϊου 2006 (ΑΞΙΑ – Πασά – λιμάνι)

Κάποιοι προωθούν λύση Τοροσίδη με Λέκι. Πρόεδρε, σαν τον πρώτο είχαμε τρεις – τέσσερις που γυάλισαν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας τον πάγκο του Καραϊσκακη.

Υ.Γ Και ελπίζουμε να μη ξαναχρειαστεί να ασχοληθούμε με τον κ. Πίκουλα.

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΑΡΜΟΙΡΗΣ


Διαβάστε τα όσα είχε γράψει ο Αντώνης Πίκουλας στο gavros.gr την ίδια μέρα, τα οποία προκάλεσαν την απάντηση του Δημοσθένη Καρμοίρη:

«Προς ΑΕΚτζήδες και Βάζελους που φοράνε μάσκα Ολυμπιακού. Εγώ ΕΙΜΑΙ ΘΥΡΑ 7, ΑΡΡΩΣΤΟΣ και ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ. Και ακολούθησα τη συμβουλή του πατέρα μου να μη γίνω ποτέ "Πούστης και Παναθηναικός"! Δέχτηκα φίλες και φίλοι ΓΑΥΡΟΙ μία... ελεεινή, άθλια και βρώμικη επίθεση από ιστοσελίδα του "Ολυμπιακού". Από μία ιστοσελίδα που φέρεται να δημιουργήθηκε για να …παρέχει υπηρεσίες σε συγκεκριμένους!!!

Και πέραν πάσης αμφιβολίας σας διαβεβαιώ ότι ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ είναι αποκύημα νοσηρής φαντασίας, συκοφαντικό και κατάπτυστο που μόνο αρρωστημένα μυαλά και βρωμερά υποκείμενα της δημοσιογραφίας (λαμόγια γκεμπελίσκοι) θα μπορούσαν να είχαν ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ τους συντάξει.

Ξέρετε, φίλες και φίλοι ΓΑΥΡΟΙ, στη ζωή μου έχω δεχτεί άπειρες επιθέσεις, από ισχυρούς, συμφέροντα, διαπλεκόμενους, κάθε λογής αλήτες και ρουφιάνους!

Η επίθεση ωστόσο που δέχτηκα από ΦΙΛΟΥΣ και ΕΧΘΡΟΥΣ από τη στιγμή που αποφάσισα να βγάλω τον ΓΑΥΡΟ είναι πρωτόγνωρη και πρωτοφανής. Και εξηγείται από το γεγονός ότι η παρουσία του ΓΑΥΡΟΥ ήρθε να ανατρέψει ένα ΑΡΡΩΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ δήθεν ολυμπιακών, που ζούσαν επί χρόνια πλουσιοπάροχα πουλώντας ολυμπιακοφροσύνη, ενώ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΠΑΔΟΙ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, αλλά ΑΕΚτζήδες που έγιναν ΠΛΟΥΣΙΟΙ στις πλάτες του λαού του Θρύλου ελέω Κόκκαλη!

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει ο ΓΑΥΡΟΣ "κάποιοι" έβγαλαν στον αέρα μέσα από το διαδίκτυο μία συνομιλία του Σάββα Θεοδωρίδη με κάποιον "δημοσιογράφο". Ένα προιόν υποκλοπής που ήδη βρίσκεται στην εισαγγελία, ένα προιόν κακουργηματικής πράξης που στην ουσία ήθελε να εμφανίσει τον Σάββα Θεοδωρίδη και …εμένα δι' αντανακλάσεως, επειδή ο Σάββας έκανε μία αναφορά στον ΓΑΥΡΟ, ως εχθρούς του Κόκκαλη! Αρα, το ηθικό συμπέρασμα ήταν ο κόσμος του Ολυμπιακού να μην αγοράσει μία εφημερίδα που ανήκε σε "εχθρό" του Κόκκαλη … Εκείνο που γνωρίζω πολύ καλά είναι ότι όλη η αναπαραγωγή έγινε από blog που ανήκε σε μόνιμο συντάκτη του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ και προσωπικό φίλο του Σωτήρη Πουλόπουλου!

Το ίδιο blog βγήκε και με κατήγγειλε ως εκβιαστή, αλήτη, ηθικό αυτουργό επεισοδίων, επειδή ΜΟΝΟ ΕΓΩ και ο ΓΑΥΡΟΣ βγήκαμε και καταγγείλαμε την ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΑΡΑΓΚΑ του ΜΠΑΣΚΕΤ και κατονομάσαμε όλους εκείνους που αδίκησαν επί χρόνια τον Ολυμπιακό και προκάλεσαν τον λαό του Θρύλου! Οι ίδιοι λοιπόν που ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ να πάει καλά ο ΓΑΥΡΟΣ έπαιξαν το παιχνίδι της οικογένειας Γιαννακόπουλου κατά του Ολυμπιακού και πήραν το μέρος της απέναντι στον λαό του Θρύλου. ΔΙΠΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ με τους εχθρούς, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, το ΣΥΣΤΗΜΑ εις βάρος της οικογένειας Αγγελόπουλου, εις βάρος ΟΛΩΝ ΜΑΣ, εις βάρος του Ολυμπιακού ΜΑΣ.

Το αποκορύφωμα ήταν φίλες και φίλοι ΓΑΥΡΟΙ όταν μέσα στα πλαίσια της ΑΠΕΙΛΗΣ ή "προειδοποίησης" ο Σ. Πουλόπουλος μέσα από τη στήλη του "κύριε Πρόεδρε" εμφάνισε φωτογραφία αυτοκινήτου ίδιου με το δικό μου, λέγοντας "θα πούμε πολλά γι' αυτό το αμάξι και τον ιδιοκτήτη του…"

Και του απάντησα ότι το μόνο που του απομένει είναι να βγάλει και φωτογραφία των παιδιών μου στην εφημερίδα του!!!
Παρεμπιπτόντως το σάιτ του Ολυμπιακού που μου επιτίθεται αναφέρει ότι πηγαίνω σε σουίτες χωρίς να πληρώνω, μαζί με μέλη της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ, δηλαδή με τον 8χρονο ΓΙΟ ΜΟΥ! Τι σύμπτωση! Οι αλήτες έπιασαν στο στόμα τους ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!
Και θυμίζω ΤΙ ΕΚΑΝΕ και ΤΙ ΕΙΠΕ (απόλυτα ΔΙΚΑΙΑ) ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης όταν κάποιο σάιτ αναφέρθηκε στο γιο του και δημοσίευσε και φωτογραφία!

Είμαι βέβαιος λοιπόν ότι και αυτή την ΑΛΗΤΕΙΑ θα την ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ.

(Για την ιστορία και μόνο, επειδή όλο το θέμα αυτό είναι ανάξιο απάντησης, ασφαλώς και έχω πάει κατ' επανάληψη στη σουίτα της Wind ή του Σωκράτη Κομινάκη προσωπικά, ΩΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ, διότι ο β' αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ, κάνουμε παρέα, πάει ο ένας στις γιορτές του άλλου εδώ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ… Δεν κατανοώ ούτε τη μομφή, ούτε την αιχμή! Και καλώ τον Σωκράτη να πάρει θέση, διότι στην προκειμένη περίπτωση έχει εγερθεί θέμα επί προσωπικού!)

Οσο για το ΠΟΙΟΣ προφέρει ΤΙ στον Ολυμπιακό είμαι υποχρεωμένος να ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΩ τις ΔΥΟ ΧΡΥΣΕΣ ΚΑΡΤΕΣ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που αγόρασα για μένα και τον γιο μου, προκειμένου να βοηθήσω έστω με αυτές τις 12.000 ευρώ που είχα την δυνατότητα, τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό ΜΑΣ! Και ερωτώ: ΠΟΙΟΣ άλλος εκδότης του Ολυμπιακού ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ως ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, από την ΤΣΕΠΗ του και όχι μέσα από ΕΤΑΙΡΙΕΣ ή άλλων αθλητικών εφημερίδων βοήθησε έστω έτσι τον Ερασιτέχνη;

Ηρθαν λοιπόν, φίλες και φίλοι ΓΑΥΡΟΙ κάποιοι αληταράδες, χθεσινοί, γλείφτες και τσάτσοι, πληρωμένα αρπακτικά που μέσα από την μπανιέρα βλέπουν τα' αρχίδια τους μεγάλα και αμφισβήτησαν την Ολυμπιακοφροσύνη μου! Με είπαν δήθεν Ολυμπιακό!!! ΠΟΙΟΙ οι ΑΕΚτζήδες και οι Βάζελοι που έχουν μαζευτεί γύρω από τον Μαρινάκη και δημιουργούν συνέχεια ζητήματα με τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ Ολυμπιακούς ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΡΟΛΟ! Και να αρπάζουν και ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΟ από τον Πρόεδρό ΜΑΣ.
Λειτουργούν δηλαδή, όλοι αυτοί, σαν ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ της ΝΥΧΤΑΣ που πάνε και δημιουργούν κρίσεις για να παρεμβαίνουν μετά και να …τις λύνουν!

Ο καθένας από μας, φίλες και φίλοι ΓΑΥΡΟΙ, έχει γράψει στη ζωή του την ιστορία του, έχει διανύσει τη διαδρομή του.
ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΓΑΥΡΟΣ, γιατί ΓΑΥΡΟΣ ήταν ο Πατέρας μου, αυτός με πήγε στο γήπεδο όταν έγινα ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΩΝ, μαζί του έκλαψα χαρές και λύπες και σίγουρα αυτή τη στιγμή θα ήθελα να ήταν δίπλα μου να με στηρίζει, αλλά ελπίζω έστω από εκεί ψηλά που βρίσκεται να με …βλέπει. Και ξέρω ότι είναι υπερήφανος για μένα, γιατί ακολούθησα τη συμβουλή του και δεν έγινα "ούτε ΠΟΥΣΤΗΣ, ούτε Παναθηναικός"!

Ολυμπιακός ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ, γεννιέσαι! Αν δεν ρέει στο αίμα σου, αν δεν είναι μέσα στο DNA σου η Ολυμπιακή ιδέα, ΓΑΥΡΟΣ δεν θα γίνεις ποτέ! Και γι΄αυτό από μωρό πήγα τον γιο μου στο Καραισκάκη και τον ΜΠΟΛΙΑΣΑ με την ολυμπιακοφροσύνη και τον έχω κάνει σήμερα ΠΟΙΟ ΑΡΡΩΣΤΟ από μένα!

Δυστυχώς όμως, η ιστορία κατέδειξε ότι …ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ γίνεσαι… Γιατί είδα με τα μάτια μου ΤΟΣΟΥΣ και ΤΟΣΟΥΣ, επί εποχής Κόκκαλη αλλά και τώρα επί Βαγγέλη Μαρινάκη, να αλλαξοπιστούν, να πουλάνε τις ιδέες τους, τα πιστεύω τους, τις ομάδες τους και να γίνονται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ!

Δεν τους κακίζω. Τη δουλειά τους κάνουν… Όμως ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ!

Ξέρετε, φίλες και φίλοι ΓΑΥΡΟΙ, εγώ δεν γεννήθηκα πλούσιος. Ο πατέρας μου δεν ήταν ούτε βιομήχανος, ούτε εφοπλιστής! Και ακόμη θυμάμαι, βαθιά στα παιδικά μου χρόνια, τη γιαγιά μου (μανιάτισα και Ολυμπιακάρα!) να δουλεύει ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ στο εστιατόριο 17 που τότε ήταν στη Βουκουρεστίου και τώρα στην Λυκαβητού! Και μου έλεγε με το δυναμικό της ύφος ότι "ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΝΙΑΤΕΣ είμαστε ανεξάρτητοι. Δεν σκύβουμε το κεφάλι, δεν προσκυνάμε… Ο Τούρκος δεν πάτησε το πόδι του στη Μάνη. Και ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ!".

Σε αυτή τη ζωή δεν μου χάρισε κανένας τίποτα… Ότι κέρδισα, το κέρδισα με την αξία μου, με τη δουλειά μου. Δούλεψα και δουλεύω 22 συνεχή χρόνια νύχτα μέρα, είμαι ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ με αυτό που κάνω, ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ με το σκοπό και την ιδέα που υπηρετώ!

Ό,τι έκανα το έκανα μόνος μου, δεν κληρονόμησα καράβια λεφτά, ούτε γεννήθηκα στην Εκάλη ή το Κολωνάκι, αλλά στην Πλατεία Βικτωρίας! Δίπλα στην οδό Φυλής, στις πουτάνες και τα μπουρδέλα. Την ξέρω τη ζωή καλά, δεν είμαι πορφυρογέννητος, αλλά γεννημένος μέσα από την ίδια τη βάση! Και σας διαβεβαιώ ότι δεν με συγκινούν καθόλου ούτε οι καθώς πρέπει, ούτε οι σαλονάτοι, ούτε οι κύριοι και οι κυρίες της καλής κοινωνίας, απεχθάνομαι τους δήθεν, τους μαιντανούς της τηλεόρασης, τα πολυφωτογραφημένα νούμερα των κοσμικών στηλών, τους ξεφτίλες της Μυκόνου, τους φαντασμένους…

Ο φίλος μου ο Τάσος ο Καραμήτσος, με έλεγε Κίτσο! Γιατί όπως υποστήριζε μόνο εγώ και ο αείμνηστος Κίτσος Τεγόπουλος, είμασταν στο γραφείο της εφημερίδας μέχρι τα ξημερώματα…όλη τη νύχτα!
Και θέλω να ξέρετε ότι δεν συμβιβάστηκα με κανένα, δεν έσκυψα ποτέ το κεφάλι, δεν έγινα και δεν θα γίνω ποτέ τσάτσος μεγάλων αφεντικών, γλύφτης ισχυρών συμφερόντων!

Είμαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ γιατί γεννήθηκα ΓΑΥΡΟΣ, υπηρετώ την ολυμπιακή ιδέα γιατί ο θρύλος μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ μία ομάδα, αλλά κάτι πολύ περισσότερο, ένα κοινωνικό ρεύμα, μία ιδεολογική τάξη με κοινές συνιστώσες, κοινά χαρακτηριστικά που εκφράζει τη βάση της ελληνικής κοινωνίας, τον εργάτη, τον μεροκαματιάρη, αυτόν που κερδίζει τη ζωή του μέρα με τη μέρα στο πεζοδρόμιο, στο λιμάνι, στην οικοδομή. Η ιδέα του Ολυμπιακού μας εκφράζει τον αυτοδημιούργητο, αυτόν που παλεύει να επιβιώσει απέναντι στα μεγαθήρια της ολιγαρχίας του πλούτου.

Ο Ολυμπιακός εκφράζει τη βάση της κοινωνίας, τη μεγάλη λαική πλειοψηφία απέναντι στο ΠΑΛΑΤΙ, τη ΧΟΥΝΤΑ, την ΕΛΙΤ της άρχουσας τάξης, την ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ, την ΕΠΑΡΣΗ!
Αυτό τον Ολυμπιακό ως ΙΔΕΑ υπηρετώ, την ομάδα του ΛΑΟΥ και όχι των ολίγων, των ημέτερων, της κάθε νομενκλατούρας του χρήματος!

Και αυτόν θα συνεχίσω να υπηρετώ, ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ με ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, με την ΨΥΧΗ ΜΟΥ, την ΔΙΟΙΚΗΣΗ και τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ.

Και θα δίνω όπως δίνω κάθε μέρα τη μάχη ΑΠΕΝΑΝΤΙ στους εχθρούς ΜΑΣ, είτε είναι ΠΡΑΣΙΝΟΙ, είτε είναι ΚΙΤΡΙΝΟΙ, είτε είναι η ίδια η ΠΟΛΙΤΕΙΑ!

Και θυμίζω ότι ΜΟΝΟ ΕΓΩ πήγα στον εισαγγελέα για τον Ολυμπιακό, ΜΟΝΟ ΕΓΩ για όσα έγραψε και υποστήριξε η ΘΥΡΑ 7! ΜΟΝΟ ΕΓΩ πήγα στα δικαστήρια και υποστήριξα τα ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ όταν κάποιοι ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΑΝ είς βάρος τους κατηγορίες, ενώ την ίδια ώρα ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ δήθεν Ολυμπιακοί , σφύριζαν αδιάφορα, έκαναν ότι δεν τους ήξεραν, παρίσταναν τους αποστασιοποιημένους λες και τα ΠΑΙΔΙΑ της 7 είχαν λέπρα, επειδή κάποιοι ΑΔΙΚΑ τους κατηγόρησαν. Και οι κατηγορίες, όπως ανέμενα, κατέπεσαν…

Είτε το θέλουν κάποιοι, είτε όχι, καλώς ή κακώς ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΘΥΡΑ 7, είμαι ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ… Στη ΘΥΡΑ 7 αισθάνθηκα την ηδονή της εξέδρας, ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ όταν χάθηκαν τα 21 αδέρφια μας τον Φλεβάρη του 1981! Όταν την ίδια στιγμή ΚΑΠΟΙΟΙ δήθεν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ που κονόμησαν τα κέρατά τους πουλώντας ολυμπιακοφροσύνη ήταν ΑΠΕΝΑΝΤΙ με τους ΑΕΚτζήδες κάτω από το ρολόι. Και χαίρονταν τα καθάρματα με τον ΠΟΝΟ τον ΔΙΚΟ ΜΑΣ, χαίρονταν με τη θλίψη τη δική μας για τους νεκρούς μας, γιατί είχαν φάει ΕΞΙ και τους πόναγε..

Υπήρξα χούλιγκαν, έμπλεξα πιτσιρικάς σε συμπλοκές, έπαιξα ξύλο στη Νέα Σμύρνη και τη Λάρισα, με συνέλαβαν (άδικα και αφέθηκα ελεύθερος μετά από 1-2 ώρες) στην Ομόνοια γιατί οι ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ έσπαγαν μαγαζιά στην Αθηνάς (η πορεία είχε ξεκινήσει από το Μοναστηράκι) μετά από ένα 0-0 με τα Γιάννινα.

Ακόμη έχω στο δεξί μου χέρι το σημάδι από το καπνογόνο, που μου προκάλεσε έγκαυμα, στον τελικό με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια το 1981 (3-1). Θυμάμαι όλη η ΘΥΡΑ 7 είμασταν εκεί που καθόταν η original όταν ένας μπάτσος πήρε το καπνογόνο που είχαμε πετάξει και το έριξε πίσω, στην εξέδρα, επάνω μας. Και ήρθε στο χέρι μου… Αλλά αυτό το ΣΗΜΑΔΙ είναι για μένα ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ που κάποιοι άλλοι δεν θα αποκτήσουν ποτέ, όσα λεφτά και αν βγάλουν… όσο παραμύθι και να πουλήσουν στο κόσμο του Ολυμπιακού.

Γι' αυτό ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ μην τολμήσετε να ξαναπιάσετε στο στόμα σας τη ΘΥΡΑ 7! Ούτε παιδάκια είναι, ούτε τα παραπλάνησε κανείς, ούτε κουτόχορτο τρώνε όπως ΝΟΜΙΖΕΤΕ ή …ΘΕΛΕΤΕ να νομίζετε! Η ΘΥΡΑ 7 είναι η έκφραση της βάσης του Ολυμπιακού μας, για μένα είναι ΘΕΣΜΟΣ και αλίμονο σε όποιον δεν τη σέβεται… ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

Θα κλείσω φίλες και φίλοι ΓΑΥΡΟΙ με την πιο ΑΘΛΙΑ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ και ΒΡΩΜΙΚΗ κατηγορία που έχω δεχτεί ποτέ. ΕΓΡΑΨΑΝ οι πληρωμένοι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ, ότι έχω σχέση με μάνατζερς και προωθώ παίκτες!

ΣΑΣ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, σε ότι έχω ιερό, ότι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ κανέναν μάνατζερ, ότι ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ποτέ στη ζωή μου με κανέναν μάνατζερ, ότι ούτε καν έχω ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ έστω ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, έστω ΤΥΧΑΙΑ τον οποιονδήποτε μάνατζερ. ΠΡΟΚΑΛΩ οποιονδήποτε γνωρίζει ότι ΕΧΩ έστω τυχαία συναντήσει μάνατζερ να βγει να με καταγγείλει δημόσια και επώνυμα! Προκαλώ ΟΛΟΥΣ τους μάνατζερ σε Ελλάδα και εξωτερικό να βγει έστω ένας και να πει ότι με ξέρει ή ότι έχει συζητήσει μαζί μου!
Πρόκειται για μία αθλιότητα, φίλες και φίλοι ΓΑΥΡΟΙ, χωρίς βάση, χωρίς υπόσταση, μια κατηγορία που στόχο έχει να βλάψει τον ΓΑΥΡΟ προς όφελος του ανταγωνισμού και που σκοπό έχει να με πλήξει ΗΘΙΚΑ απέναντί ΣΑΣ.

Οι δικηγόροι μου με συνεβούλευσαν να κάνω μήνυση και αγωγές και ότι μετά βεβαιότητας θα τις κερδίσω. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ. Γιατί το σάιτ αυτό ανήκει στον Μανώλη Κονταρό, φίλο μου, άντρα και μεγάλο μάγκα, που δίνει στη Γερμανία τη δική του μάχη απέναντι στην κακή μοίρα που ένα βράδυ τον συνάντησε… Και είμαι βέβαιος ότι εάν ο Μανώλης ήταν εδώ αυτό το κείμενο δεν θα είχε ποτέ αναρτηθεί.

Μέσα από τη καρδιά μου του εύχομαι περαστικά και είμαι σίγουρος ότι θα βγει και από αυτή τη δοκιμασία νικητής.»

Τέλος, αυτό είναι το κείμενο του Δημοσθένη Καρμοίρη στην ιστοσελίδα olympiacos24.gr, από το οποίο ξεκίνησαν όλα:

Οι δήθεν «ΓΑΥΡΟΙ»…

«Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη από αυτόκλητους υπερασπιστές των συμφερόντων του, ούτε βέβαια από τις υπηρεσίες ατόμων που καταβάλλουν «αγωνιώδη» προσπάθεια, προκειμένου να πείσουν ότι μάχονται με πάθος, γνησιότητα και αυθεντικότητα, για το καλό του Ολυμπιακού!

Προφανώς, λοιπόν, πρόσωπα όπως ο εκδότης κ. Αντώνης Πίκουλας, ο οποίος είναι γνωστός χρόνια, για τα «παιχνίδια του» με παράγοντες, μάνατζερ και κάθε λογής άλλους που τριγυρίζουν στον ποδοσφαιρικό χώρο, επιδιώκοντας να αναμιγνύονται σε ζητήματα του Ολυμπιακού, πρέπει να καταλάβουν και να συνειδητοποιήσουν ότι, επειδή η συγκεκριμένη «πιάτσα», όπως και ο τόπος είναι μικρή, ο ρόλος όλων είναι γνωστός. Και, άλλωστε, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον…

Με όπλο και όχημα μία καθημερινή αθλητική εφημερίδα, τον «ΓΑΥΡΟ», που εκδόθηκε πριν από λίγους μήνες και η οποία, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι απευθύνεται στο λαό του Ολυμπιακού, με το πρόσχημα ότι… κόπτεται το καλό της ομάδας, ο συγκεκριμένος εκδότης, συνεχίζει να παίζει «παιχνιδάκια», με άτομα από τον ….μαγευτικό κόσμο των μάνατζερ.

Γι αυτό και με ιδιαίτερη ευκολία, αλλά και σπουδή, κρίνει και επικρίνει (και όχι υπό τη δημοσιογραφική ιδιότητα, αλλά προφανώς προς ίδιον όφελος…), ανεβάζει και κατεβάζει, χρησιμοποιεί απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για διάφορα πρόσωπα, γνωστούς ή και λιγότερο γνωστούς επαγγελματίες προπονητές ή παίκτες, που ενδιαφέρουν ή πιθανά να ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό.
Σημασία ασφαλώς δεν έχει ποιός κάθε φορά μπαίνει στο στόχαστρο του εκδότη ή ποιόν ανυψώνει, αλλά, η πρακτική που ακολουθεί και η καθαρά παρεμβατική διάθεση του.

Τα φθηνά συμπεράσματα, οι αδόκιμοι χαρακτηρισμοί και οι προσβλητικές όσο και υποτιμητικές αναφορές, δεν είναι δυνατό να χαρακτηρίζουν την προσέγγιση ενός εκδότη ή μίας εφημερίδας, σε θέματα που αφορούν τον Ολυμπιακό.

Η κριτική είναι πάντα καλοδεχούμενη. Σε πλαίσιο γόνιμο, θεμιτό, εντός των ορίων της ηθικής, της νομιμότητας, της ουσιαστικής παρέμβασης.

Η επιθυμία «να γίνει παιχνίδι» είναι φανερή. «Φωνάζει από μακριά». Το δυσάρεστο είναι ότι αυτό το «παιχνίδι» επιχειρείται να γίνει σε βάρος του πρωταθλητή Ελλάδας, που δεν έχει δώσει τέτοιο δικαίωμα, ούτε βεβαίως «μισόκλεισε» ποτέ το μάτι σε «φωστήρες» οι οποίοι νομίζουν ότι μπορούν να αλωνίζουν. Το μπιλιάρδο στην πλάτη του Ολυμπιακού, ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ!
Και όλα αυτά, καθοδηγούνται και μεθοδεύονται από έναν άνθρωπο ο οποίος ποτέ δεν πλήρωσε εισιτήριο για να παρακολουθήσει αγώνα του Ολυμπιακού και μάλιστα συνηθίζει, όποτε αποφασίζει να επισκεφθεί το γήπεδο Καραϊσκάκη, να είναι θεατής, μαζί με μέλη της οικογένειας του, από σουίτες όπου φιλοξενείται χωρίς καμία επιβάρυνση, βεβαίως, για τον ίδιο. Ασφαλέστερος τιμητής των πάντων, βεβαίως, είναι πάντα εκείνος που αποφεύγει να βάζει το χέρι στην τσέπη, αλλά, ωστόσο έχει, μονίμως, απαιτήσεις από όλους.

Η αλήθεια είναι ότι παρασύρθηκαν αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού, ανάμεσα τους μάλιστα και παιδιά από την Θύρα 7, που αρθρογραφούν στην εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ».* Κανείς, όμως, δεν τρώει κουτόχορτο. Και κανέναν δεν πρέπει να υποτιμά κανείς. Ένας άνθρωπος μπορεί να κοροϊδεύει κάποιους, αλλά μόνο για λίγο.

Ο εκδότης αυτός, έστω και αν αυτό είναι απορίας άξιο, με βάση το παρελθόν και τις συνήθειες του, προσπαθεί με κάθε τρόπο να οικειοποιηθεί τον ρόλο του «Ολυμπιακάρα» και του «σωτήρα» και «προστάτη» του Ολυμπιακού.

Περιέργως και ασφαλώς παραδόξως, την ίδια τακτική ακολουθούν και άλλα ΜΜΕ, όπως ορισμένα σάιτ, που εντέλει αποκαλύφθηκε σε ποιόν ακριβώς ανήκουν και ποιά συμφέροντα εξυπηρετούν και υποστηρίζουν. Τι… σύμπτωση, αλήθεια και αυτή, ε;
Φυσικά, μετά από αυτές τις αποκαλύψεις, το τοπίο αλλάζει και μπαίνουν πια στη θέση τους εκείνοι οι οποίοι κάνουν ότι «κόπτονται» για το καλό του Ολυμπιακού. Σιγά μην περίμενε από αυτούς ο Ολυμπιακός. Τώρα, πέφτουν οι μάσκες και όλοι πλέον καταλαβαίνουν τι συμβαίνει.

Σήμερα είναι ένας στόχος, αύριο άλλος, πάντα κάποιος θα υπάρχει ώστε να δημιουργείται προσπάθεια να ασκηθεί πίεση από κάποια άτομα, όπως είναι ο εκδότης που θέλει να αναγορευθεί σε «ινστρούχτορα» του Ολυμπιακού.

Με αφορμή, βεβαίως, αυτή την εξέλιξη, κύκλοι προσκείμενοι στη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του olympiacos24.gr, κάνουν σαφές ότι πλησιάζει–και σίγουρα δεν πρόκειται να αργήσει—η ώρα που επίσημα χείλη των πρωταθλητών Ελλάδας θα μιλήσουν με στοιχεία και κυρίως με ονόματα για δημοσιογράφους και αυτής της εφημερίδας αλλά και εργαζόμενους σε διάφορα άλλα ΜΜΕ που υπογράφουν είτε ως ρεπόρτερς των πρωταθλητών, είτε ως αρθρογράφοι και έχουν κοινό χαρακτηριστικό τον επίμονο αγώνα τους να οριοθετήσουν τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό και να τις σπρώξουν προς την κατεύθυνση που βοηθά τους ίδιους και τους φίλους τους.
Όσοι χρησιμοποιούν τον Ολυμπιακό για να παραπληροφορούν και να κερδίζουν, με γνώμονα πάντα μόνο το δικό τους όφελος, οφείλουν να συνειδητοποιήσουν, επειδή έτσι ή αλλιώς, θα βρεθούν μπροστά σε αποκαλύψεις που θα τους εκθέσουν ανεπανόρθωτα, ότι δεν μπορούν πια να παίζουν παιχνίδια, ούτε μόνοι τους, ούτε φυσικά κάνοντας «τσαλίμια» με κάθε λογής παράγοντες, παραγοντίσκους, παρετραχάμενους και μάνατζερ.

ΚΟΜΜΕΝΗ ΠΙΑ Η ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ. ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΣΤΑΛΗ.

*ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ-19.49 : Η αλήθεια είναι ότι ο εν λόγω εκδότης επιδιώκει να παρασύρει τα αγνά παιδιά της Θύρας 7, που αρθρογραφούν στην εφημερίδα ΓΑΥΡΟΣ. Σαφώς και η αναφορά μας αυτή δεν είχε στόχο τα παιδιά αυτά, που όλοι ξέρουν που πόσο ψηλά έχουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ, ούτε και θα μπορούσαμε ποτέ να κατηγορήσουμε τα παιδιά που ζουν και αναπνέουν για το ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ. Ας μην γίνεται αποπροσανατολισμός απο την πραγματική ουσία των πραγμάτων, που είναι οι κινήσεις και οι ενέργειες του εκδότη και μόνον αυτού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags