12/04/11 - 09:04

Αγωνία για τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Παρισιού όπου και ακόμη νοσηλεύεται. Τι λένε οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας του.

Αγωνία για τον Φώτη Σεργουλόπουλο
57.203views 0shares

Οι περισσότεροι απόρησαν γιατί ο Φώτης δεν ήταν χθες στο πλάι της Μαρίας κατά την έναρξη αλλά και την διάρκεια της εκπομπής τους στο Star. Το χαμόγελα και τα γέλια της Μαρίας δεν έβαλαν σε υποψίες κανέναν αφού όλοι γνωρίζουν την σχέση των δύο παρουσιαστών που είναι σαν αδέλφια.

Η Μαρία ανοίγοντας την εκπομπή είπε ότι ο Φώτης θα απουσιάζει για λίγες μέρες για προσωπικούς λόγους.

Να σας πω ότι ο Φώτης δεν θα είναι σήμερα μαζί μας. Έχει κάποιους προσωπικούς λόγους και δεν μπορεί, αλλά θα είναι μαζί μας ένας φίλος αγαπημένος που κάνει πολλή πλάκα και μπορούμε να μοιραστούμε το “Φώτης και Μαρία Live” μαζί του”, ήταν τα πρώτα λόγια της Μαρίας Μπακοδήμου.

Την ίδια στιγμή όμως, σύμφωνα με την “Εσπρέσο”, ο παρουσιαστής περνούσε από κόσκινο από τους γιατρούς σε νοσοκομείο του Παρισιού, όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα το Σάββατο το πρωί, με κατάπτωση, έντονη δυσφορία και πολύ υψηλό πυρετό. Οι γιατροί διαπίστωσαν λοίμωξη που τον οδήγησε σε μορφή πνευμονίας.

Ήδη από την Πέμπτη όποτε έφτασε ο παρουσιαστής στο Παρίσι, αισθανόταν ατονία και ρίγη. Αργά το βράδυ παρουσίασε 38 πυρετό, κάτι που προσπάθησε να αντιμετωπίσει ύστερα από υπόδειξη γιατρού με αντιπυρετικά. Παρ' όλα αυτά ο πυρετός συνέχισε να ανεβαίνει και έφτασε μέχρι και 40!

Οι φίλοι που είχε στο Παρίσι και τον φρόντιζαν τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Όλες αυτές τις ημέρες βρίσκεται υπό τακτική παρακολούθηση και υποβάλλεται σε εξονυχιστικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστώσουν οι γιατροί το είδος του βακτηρίου που του προκάλεσε την κατάσταση αυτή.

Τόσο η Μαρία Μπακοδήμου όσο και συνεργάτες του στην εκπομπή ήταν ιδιαίτερα καθησυχαστικοί χθες βράδυ αφού η κατάσταση είναι ελεγχόμενη. Ο πυρετός έχει πέσει στο 38 και οι γιατροί ευελπιστούν ότι τις επόμενες ημέρες θα έχουν εντοπίσει το βακτήριο που τον γονάτισε.

Πηγή: newsit.gr
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ