Facebook Pixel Ποια κόντρα; Στημένο ήταν!
Life
| 2011-01-03 20:41:00

Ποια κόντρα; Στημένο ήταν!

Ποια κόντρα; Στημένο ήταν!

Γελάνε οι γνωστικοί με το... παραμυθάκι περί κόντρας Χιμένεθ - Τζιμπούρ. "Προμελετημένο" λένε πως ήταν το επεισόδιο

Ο Ισπανός τεχνικός και ο Αλγερινός επιθετικός είχαν μια φραστική διαμάχη, η οποία ήρθε σαν... ουρανοκατέβατη για τη διοίκηση και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, που έχουν ήδη αποφασίσει να χωρίσουν τους δρόμους τους και προσπαθούν να το περάσουν στον κόσμο με όσο το δυνατό πιο ανώδυνο τρόπο γίνεται.

"Ποια κόντρα; Μην ψαρώνετε, στημένο ήταν", λέει μια φωνή από τα ενδότερα της ΑΕΚ που ξέρει ακριβώς τι έχει γίνει με την υποτιθέμενη... διαμάχη του Μανόλο με τον Ράφικ.

"Το στήσανε το σκηνικό για να βγει το διαζύγιο όσο το δυνατό πιο αναίμακτα και για τις δυο πλευρές. Τουλάχιστον ας το κάνανε με πιο πειστικό τρόπο. Όχι μόνο δεν έπεισαν τους παίκτες, αλλά και οι καθαρίστριες που δεν καταλαβαίνουν και πολλά στα αγγλικά, πήραν χαμπάρι ότι παιζόταν έργο για πολλά Όσκαρ", μετέφερε στον sportdog άνθρωπος που ήταν παρών στην υποτιθέμενη διαμάχη...

Προφανής, λοιπόν, ο λόγος: το σκηνικό στήθηκε για να δικαιολογηθεί η αδυναμία της διοίκησης να ολοκληρώσει την προ τετραμήνου συμφωνία με τον Τζιμπούρ και να ανοίξει έτσι ο δρόμος για την παραχώρησή του στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Μήπως αυτό δεν σήμαινε και η περιβόητη "αλλαγή στάσης" της Ένωσης στην υπόθεση της επέκτασης του συμβολαίου του και η "στροφή" σε Μπλάνκο;

Τι κάνει νιάου - νιάου; Απλή η απάντηση: σκύλος που ξέρει ξένες γλώσσες!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags