Facebook Pixel «Θέμα συγκέντρωσης και όχι ανικανότητας το γκολ»
Life
| 2011-04-12 19:41:00

«Θέμα συγκέντρωσης και όχι ανικανότητας το γκολ»

«Θέμα συγκέντρωσης και όχι ανικανότητας το γκολ»

Εκνευρισμένος με το θέμα της αστοχίας του ΠΑΟΚ είναι ο Μάκης Χάβος κάτι που αποκάλυψε στους ποδοσφαιριστές του στην προπόνηση της Τρίτης.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε στους «ασπρόμαυρους», μετά το ισόπαλο (0-0) ματς με τον Ηρακλή και τους είπε χαρακτηριστικά «ανίκανοι δεν είμαστε, αφού όλοι είστε καλοί παίκτες… Άρα είναι θέμα συγκέντρωσης»

Αρχικά είπε: «Είμαι στεναχωρημένος έως τσατισμένος, που παρά το ότι κόντρα στον Ηρακλή παίξαμε καλό ποδόσφαιρο σε σημαντικά διαστήματα, παρά το ότι δημιουργήσαμε σημαντικές ευκαιρίες δεν βάλαμε γκολ και φυσικά δεν κερδίσαμε...».

Συνεχίζοντας για το θέμα του γκολ, τόνισε «Όταν κάνει τέτοιες φάσεις και δεν σκοράρεις τότε υπάρχει ή ανικανότητα ή έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Ανίκανοι δεν είμαστε, αφού όλοι είστε καλοί παίκτες… Άρα είναι θέμα συγκέντρωσης. Πρέπει να είμαστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι και αυτό χρειάζεται να το διορθώσουμε άμεσα…».

Στο τέλος μοίρασε συγχαρητήρια: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε παίκτες μας που είχαν πολύ καλή απόδοση, ερχόμενοι είτε από τον πάγκο είτε βρίσκονταν εκτός αποστολής…».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags