13/04/11 - 13:08

Γίνε εσύ το πρόσωπο του μπάσκετ!

Βλέπεις την πορτοκαλί μπάλα σαν... θεά; Τρελαίνεσαι στην ιδέα να περάσεις μια μέρα με τα μεγαλύτερα αστέρια του ελληνικού πρωταθλήματος Basket League ΟΠΑΠ;

Γίνε εσύ το πρόσωπο του μπάσκετ!
43.286views 0shares

Γίνε λοιπόν τώρα εσύ το πρόσωπο του μπάσκετ! Αν είσαι από 8 έως 12 ετών και ζεις και αναπνέεις σε μπασκετικούς ρυθμούς, αυτή είναι η ευκαιρία σου να γίνεις το κεντρικό πρόσωπο της τηλεοπτικής καμπάνιας των πλέι-οφ!

Στείλε μας μέχρι τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2011 και ώρα 17:00 στην ηλεκτρονική διεύθυνση ([email protected]) με τη φωτογραφία σου και τα στοιχεία σου (όνομα, ηλικία, διεύθυνση και τηλέφωνο επικοινωνίας), καθώς και την έγγραφη γονική συναίνεση και πάρε μέρος στη διαδικασία που θα αναδείξει τον τυχερό ή την τυχερή που θα λάβει μέρος στα τηλεοπτικά σποτ για την προβολή των πλέι οφ και θα κερδίσει πολλά μπασκετικά δώρα!

Όροι της διαδικασίας «Γίνε εσύ το πρόσωπο του Μπάσκετ!»:

1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά ηλικίας από 8 έως 12 ετών.

2. Έγκυρες θα θεωρούνται οι συμμετοχές εφόσον τα απαιτούμενα στοιχεία έχουν αποσταλεί αληθώς, ορθά και πλήρως

3. Η αποστολή e-mail με τα απαιτούμενα στοιχεία προϋποθέτει τη γονική συναίνεση τόσο κατά την υποβολή της συμμετοχής όσο και σε περίπτωση ανάδειξης νικητή. Σε περίπτωση μη συναίνεσης των γονέων/κηδεμόνων, η συμμετοχή κρίνεται άκυρη.

4. Τα στοιχεία (φωτογραφία και προσωπικά δεδομένα) δεν θα δημοσιοποιηθούν και δεν θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ (www.esake.gr), με μοναδική εξαίρεση το ονοματεπώνυμο του νικητή.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ