Facebook Pixel Γίνε εσύ το πρόσωπο του μπάσκετ!
Life
| 2011-04-13 13:08:00

Γίνε εσύ το πρόσωπο του μπάσκετ!

Γίνε εσύ το πρόσωπο του μπάσκετ!

Βλέπεις την πορτοκαλί μπάλα σαν... θεά; Τρελαίνεσαι στην ιδέα να περάσεις μια μέρα με τα μεγαλύτερα αστέρια του ελληνικού πρωταθλήματος Basket League ΟΠΑΠ;

Γίνε λοιπόν τώρα εσύ το πρόσωπο του μπάσκετ! Αν είσαι από 8 έως 12 ετών και ζεις και αναπνέεις σε μπασκετικούς ρυθμούς, αυτή είναι η ευκαιρία σου να γίνεις το κεντρικό πρόσωπο της τηλεοπτικής καμπάνιας των πλέι-οφ!

Στείλε μας μέχρι τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2011 και ώρα 17:00 στην ηλεκτρονική διεύθυνση ([email protected]) με τη φωτογραφία σου και τα στοιχεία σου (όνομα, ηλικία, διεύθυνση και τηλέφωνο επικοινωνίας), καθώς και την έγγραφη γονική συναίνεση και πάρε μέρος στη διαδικασία που θα αναδείξει τον τυχερό ή την τυχερή που θα λάβει μέρος στα τηλεοπτικά σποτ για την προβολή των πλέι οφ και θα κερδίσει πολλά μπασκετικά δώρα!

Όροι της διαδικασίας «Γίνε εσύ το πρόσωπο του Μπάσκετ!»:

1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά ηλικίας από 8 έως 12 ετών.

2. Έγκυρες θα θεωρούνται οι συμμετοχές εφόσον τα απαιτούμενα στοιχεία έχουν αποσταλεί αληθώς, ορθά και πλήρως

3. Η αποστολή e-mail με τα απαιτούμενα στοιχεία προϋποθέτει τη γονική συναίνεση τόσο κατά την υποβολή της συμμετοχής όσο και σε περίπτωση ανάδειξης νικητή. Σε περίπτωση μη συναίνεσης των γονέων/κηδεμόνων, η συμμετοχή κρίνεται άκυρη.

4. Τα στοιχεία (φωτογραφία και προσωπικά δεδομένα) δεν θα δημοσιοποιηθούν και δεν θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ (www.esake.gr), με μοναδική εξαίρεση το ονοματεπώνυμο του νικητή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags