Facebook Pixel «Δεν έχεις άδεια, δεν παίζεις Σούπερ Λίγκα»
Life
| 2011-04-13 19:22:00

«Δεν έχεις άδεια, δεν παίζεις Σούπερ Λίγκα»

«Δεν έχεις άδεια, δεν παίζεις Σούπερ Λίγκα»

Στο Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας το οποίο διεξήχθη κανονικά, σε αντίθεση με τη Γ.Σ, αφού υπήρχαν εκπρόσωποι μόνο από εννέα ομάδες, αποφασίστηκε τα ίδια κριτήρια που ισχύουν για το UEFA Licensing θα υπάρξουν και για την αδειοδότηση των ομάδων που συμμετέχουν στo πρωτάθλημα.

Η απόφαση θα πρέπει να εγκριθεί από το Δ.Σ της ΕΠΟ που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, είναι να υπάρξει εναρμονισμός του καθεστώτος αδειοδότησης με αντίστοιχο της UEFA. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως όποια ομάδα δεν λάβει άδεια, θα καταλαμβάνει την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σχετικά με την πλήρωση της θέσης του εκπροσώπου στην ΕΠΟ, μετά την παραίτηση του κ. Κανελλόπουλου, μοναδικός υποψήφιος είναι ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Γεράσιμος Βεντούρης. Ανεπισήμως, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει εκφράσει επιθυμία για τη θέση και ο Αχιλλέας Μπέος.

Σε ότι αφορά το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν, η Σούπερ Λίγκα προσανατολίζεται για το τελευταίο σαββατοκύριακο του Αυγούστου (27-28/8), ενώ θα υπάρξει συζήτηση με τα κανάλια που έχουν τα δικαιώματα των ομάδων ώστε τις τρεις πρώτες αγωνιστικές τα παιχνίδια να είναι βραδινά και να διεξάγονται είτε στις 19:15 είτε στις 21:30.

Πηγή: novasports.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags