Facebook Pixel «Πρώτα ο Ηρακλής, μετά ο τελικός»
Life
| 2011-04-13 20:19:00

«Πρώτα ο Ηρακλής, μετά ο τελικός»

«Πρώτα ο Ηρακλής, μετά ο τελικός»

Στον τελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, στις 30 Απριλίου, ταξιδεύει ο νους των περισσότερων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ. Ωστόσο, υπολείπεται ακόμα μία αγωνιστική για να λήξει το πρωτάθλημα γι’ αυτό ο Μανόλο Χιμένεθ τους έθεσε ως προτεραιότητα την κατάκτηση της νίκης στο παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά ότι ο διακαής πόθος των ποδοσφαιριστών του είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου, το οποίο θα επαναφέρει την «Ένωση» στον δρόμο των τίτλων, αλλά μέχρι εκείνη τη μέρα μεσολαβούν πάνω από δύο εβδομάδες. Επί της παρούσης η ΑΕΚ πρέπει να νικήσει τον Ηρακλή, ώστε να έχει καλύτερο πλασάρισμα στα πλέι οφ, μπαίνοντας στο μίνι πρωτάθλημα του καλοκαιριού με 2 βαθμούς (εφόσον βέβαια ο Παναθηναϊκός επικρατήσει του Βόλου).

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε στην προπόνηση της Τετάρτης στους ποδοσφαιριστές του και τους τόνισε ότι προέχει το παιχνίδι με τον Ηρακλή!

«Πήραμε μία σημαντική νίκη στην Λάρισα και το ίδιο πρέπει να κάνουμε και την Κυριακή. Πρέπει να κερδίσουμε και να πάμε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στον τελικό. Ξέρω καλά ότι όλοι σας σκέφτεστε αυτό το παιχνίδι, αλλά πρέπει να πάμε βήμα βήμα μέχρι τον τελικό. Να κερδίσουμε την Κυριακή και μετά να προετοιμαστούμε για τον τελικό. Εχουμε κάποια προβλήματα για το παιχνίδι της Κυριακής και θα κάνω αλλαγές. Κάποιοι από εσάς θα πάρουν ευκαιρίες», είπε μεταξύ άλλων ο Χιμένεθ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags