Facebook Pixel Κι όλο κλαίνε τα καβουράκια!
Life
| 2011-04-13 22:16:00

Κι όλο κλαίνε τα καβουράκια!

Κι όλο κλαίνε τα καβουράκια!

Την ώρα που οι μεγαλο(α)μέτοχοι του Παναθηναϊκού ψάχνουν τεχνάσματα για να γλιτώσουν… κάτι ψιλά, ψάξαμε τα μυθικά χρέη Μάντσεστερ, Ρεάλ, Μπάρτσα, Λίβερπουλ που καταρρίπτουν τα επιχειρήματα περί χρεοκοπίας!

Πώς θα ήταν το ποδόσφαιρο χωρίς την Μπαρτσελόνα; Πώς θα έμοιαζε η Premier League χωρίς την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη Λίβερπουλ και την Τσέλσι; Σε πόσες γλώσσες μεταφράζεται το «χρεοκοπήσαμε»; Το gazzetta.gr παρουσιάζει τις υπερχρεωμένες ευρωπαϊκές ομάδες για να αποκαλύψει τη γύμνια των μετόχων του Παναθηναϊκού.

Μαυρίλα κι εσωστρέφεια!

Το ένα διοικητικό συμβούλιο διαδέχεται το άλλο και όσα διέρρευσαν δημιουργούν κλίμα ανησυχίας και ανασφάλειας στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης μίλησε για πτώχευση της ΠΑΕ. Εκείνο που, επίσης, διαρρέει είναι πως το έλλειμμα των 26 εκ. ευρώ είναι απίθανο να καλυφθεί από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, δηλαδή από τα λεφτά των μετόχων.

Οι πληροφορίες θέλουν την αύξηση να κυμαίνει από τα 7 ως τα 10 εκ. ευρώ, παρότι αποφασίστηκε να μπουν 15 εκ. ευρώ στα ταμεία. Εκείνο, όμως, που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι πως δεν μιλάμε για 26 εκ. ευρώ χρεών, αλλά τρεχόντων εξόδων, δηλαδή το κόστος της ομάδας. Ένα ποσό που σε πρώτη ανάγνωση μοιάζει ιλιγγιώδες, επειδή η ανάγνωση είναι από καθημερινούς ανθρώπους. Τα δεδομένα, όμως, αλλάζουν αν το συγκρίνουμε με τα ευρωπαϊκά δεδομένα, αλλά ακόμα και με ένα… άλλο μαγαζί, που κινείται παράλληλα με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Διαβάστε αναλυτικά το θέμα στο www.gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags