Facebook Pixel Οσμή σκανδάλου στην ΕΠΟ με τα δελτία!
Life
| 2011-04-14 09:25:00

Οσμή σκανδάλου στην ΕΠΟ με τα δελτία!

Οσμή σκανδάλου στην ΕΠΟ με τα δελτία!

Οσμή σκανδάλου αναδύεται από την υπόθεση με τις πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες, που σύμφωνα με τις καταγγελίες της Καλλιθέας προσκόμισαν ο Ιωνικός και ο Εθνικός προκειμένου να κάνουν μεταγραφές τον περασμένο Ιανουάριο.

Η ΕΠΟ, μετά την καταγγελία και ενώ είχε εκδόσει τα δελτία, προχώρησε σε ανάκλησή τους. Την Παρασκευή αναμένεται να έχει ολοκληρώσει τον έλεγχο σε όλα τα δελτία που εκδόθηκαν τον Ιανουάριο για τις ομάδες όλων των κατηγοριών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΠΟ απευθύνθηκε στη ΦΑΕ Πειραιά και πήρε απάντηση ότι οι φωτοτυπίες που είχαν καταθέσει οι δύο σύλλογοι (αντί για πρωτότυπα) δεν έχουν εκδοθεί από αυτήν.

Λέγεται μάλιστα ότι η τελευταία φορά που εκδόθηκε στον Ιωνικό ασφαλιστική ενημερότητα ήταν τον Μάιο του 2009!

Το θέμα συζητήθηκε στο χθεσινό ΔΣ της Ένωσης Β – Γ' Εθνικής και ειπώθηκε ότι υπάρχουν πληροφορίες πως τον ίδιο δρόμο έχουν ακολουθήσει και ομάδες της Γ’ Εθνικής και ότι αν αποκαλυφθεί ο αριθμός μπορεί το πρωτάθλημα να τιναχτεί στο αέρα!

Χθες, κυκλοφόρησε η φήμη ότι και ομάδα της Σούπερ Λίγκας έχει ακολουθήσει την ίδια μεθοδολογία, ώστε να κάνει μεταγραφές τον Ιανουάριο.

Σε διαθεσιμότητα διευθυντής της ΕΠΟ!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υπεύθυνος για την έκδοση δελτίων τέθηκε σε διαθεσιμότητα και του απαγορεύτηκε η είσοδος στα γραφεία της ΕΠΟ.

Το συγκεκριμένο στέλεχος της ομοσπονδίας, που τώρα στοχοποιείται για πλημμελή άσκηση καθηκόντων, μόλις τον περασμένο Νοέμβριο με έγγραφο που έχει αριθμό πρωτοκόλλου 36051/2010 προβιβάστηκε σε διευθυντή αγωνιστικού – μεταγραφικού τμήματος.

Ένα μήνα μετά άλλος υπάλληλος της ομοσπονδίας κατήγγειλε εγγράφως στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σ. Πιλάβιο, τη συγκεκριμένη επιλογή ζητώντας να συζητηθεί το θέμα στο ΔΣ.

Η καταγγελία έγινε στις 16/12/2010, όμως παρότι κοινοποιήθηκε στον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ, ουδέποτε συζητήθηκε (ίσως γιατί αυτός που τέθηκε σε διαθεσιμότητα ανήκει στην ομάδα επιρροής του "Ρασπούτιν" της ομοσπονδίας).

Καταγγελία για τις δραστηριότητες του ίδιου διευθυντικού στελέχους της ομοσπονδίας έχει δεχθεί ο κ. Πιλάβιος και από μέλη του Δ.Σ, που σύμφωνα με πληροφορίες του προσκόμισαν στοιχεία.

Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags