Facebook Pixel «Η Λίγκα με στηρίζει ηθικά!»
Life
| 2011-04-14 18:03:00

«Η Λίγκα με στηρίζει ηθικά!»

«Η Λίγκα με στηρίζει ηθικά!»

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου εκλέχθηκε για την θέση του εκπρόσωπου της Σούπερ Λιγκ στο Δ.Σ της ΕΠΟ και όπως δήλωσε μετά, φάνηκε πως η Λίγκα τον στηρίζει. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον… Μπιταξή που τον έχει στοχοποιήσει, αλλά και σε αυτός που σύντομα θα βρεθούν κατηγορούμενοι.
 

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της διαδικασίας, ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε χαρακτηριστικά: «Το σημερινό αποτέλεσμα είναι μια ηθική στήριξη της Σούπερ Λίγκας προς το πρόσωπό μου. Από ‘δω και πέρα, θα εκπροσωπώ τα συμφέροντα της Λίγκας στο Δ.Σ. της ΕΠΟ».

Αναφορικά με την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε από την Εισαγγελία για την υπόθεση των κασετών, ο Μπέος τη σχολίασε ως εξής:

«Καθημερινά ασκούνται 100.000 ποινικές διώξεις στους Έλληνες πολίτες. Εγώ πιστεύω ότι αυτή η δίωξη είναι πολιτική και όχι ποινική. Υπάρχει στοχοποίηση στο πρόσωπό μου, αλλά σύντομα θα πάνε κάποιοι άλλοι ως κατηγορούμενοι και όχι εγώ. Είναι εύκολο να γίνω στόχος, λόγω του χαρακτήρα μου. Θεωρώ ότι ο βασικός άνθρωπος που με έχει στοχοποιήσει είναι ο κ…. Μπιταξής».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags