14/04/11 - 23:28

Μέχρι και στην… Φινλανδία έχουν νόμους!

Σκάνδαλο διαφθοράς προέκυψε και στη Φινλανδία, με τα θεσμικά όργανα να αντιδρούν άμεσα και να αποβάλουν την Τάμπερε Γιουνάιτεντ από το πρωτάθλημα.

Μέχρι και στην… Φινλανδία έχουν νόμους!
22.701views 0shares
Το νέο Pamestoixima.gr παίζει με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στο Γερμανία – Ολλανδία!

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε τον αποκλεισμό της ομάδας και την καθυστέρηση κατά μία εβδομάδα στην έναρξη του πρωταθλήματος, που επρόκειτο να ξεκινήσει στις 28 Απριλίου.

Η εταιρία της Σιγκαπούρης «Exclusive Sport PTE Ltd», που προφανώς ασχολείται με προκαθορισμένα στοιχήματα, υποχρέωνε να πραγματοποιηθούν συγκεκριμένες μεταγραφές, στο πλαίσιο εμπορικής συμφωνίας που είχε συνάψει με το σύλλογο. Ανάλογες συμφωνίες υπήρχαν και με άλλες ομάδες, όμως μετά τις προειδοποιήσεις της ομοσπονδίας, καμία δεν δέχθηκε εμπλοκή της εταιρίας σε αγωνιστικά ζητήματα. Αντίθετα, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Λάσε Λεχτίνεν «… τους είχαμε προειδοποιήσει με διαδοχικές επιστολές τόσο τον Δεκέμβριο όσο και τον Ιανουάριο, αλλά δεν συμμορφώθηκαν».

Η Τάμπερε ανακοίνωσε ότι θα εφεσιβάλει την απόφαση. Πριν από περίπου δύο μήνες, συνελλήφθη από τη φινλανδική αστυνομία ένας άνδρας από τη Σιγκαπούρη που εργαζόταν για την «Exclusive Sport PTE Ltd», ως ύποπτος για εμπλοκή σε «στήσιμο» αγώνων.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ