Facebook Pixel Ελληνική εκπροσώπηση στο Ράλι 1000 Miglia!
Life
| 2011-04-15 15:02:00

Ελληνική εκπροσώπηση στο Ράλι 1000 Miglia!

Ελληνική εκπροσώπηση στο Ράλι 1000 Miglia!

Το ντεμπούτο του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι θα κάνει ο Στέφανος Καμιτσάκης επί Ιταλικού εδάφους και πιο συγκεκριμένα στο Ράλι 1000 Miglia.

Μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα στον κόσμο των Ράλι πέρσι στο Παλάδιο και την νίκη φέτος στον 1ο αγώνα του Κυπριακού Πρωταθλήματος, ο Στέφανος ανοίγει για μια ακόμη φορά στην καριέρα του τα φτερά του για το εξωτερικό.

Έχοντας σταθερά την υποστήριξη της Parnas Lubricants και στο πλάι του τον έμπειρο Φίλιππο Τζεφεράκο ο Έλληνας οδηγός θα βρεθεί στις 15 και 16 Απριλίου απέναντι σε παραπάνω από 100 αντιπάλους συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων ονομάτων όπως οι Rossetti, Andreucci, Travaglia, Solowow, Longhi και Cunico.

Όπλο του 23χρονου θα είναι ένα Mitsubishi Lancer EVO 9 της κλάσης Ν4 βαμμένο στα χρώματα της Parnas Lubricants και της Intrepid Ελλάδας. Για τον Στέφανο ο αγώνας είναι μια καλή ευκαιρία να μαζέψει πολύτιμες εμπειρίες στους αγώνες ράλι κάτω από τις ιδανικότερες συνθήκες.

Όπως δηλώνει και ο ίδιος «δεν έχω ιδιαίτερο άγχος για τον αγώνα αφού ξέρω ότι βασική προτεραιότητα θα είναι να γράψω χιλιόμετρα. Φυσικά θα οδηγήσω όσο καλύτερα μπορώ και ελπίζω να φτάσουμε μαζί με τον Φίλιππο στην ράμπα του τερματισμού σε όσο θετικότερη θέση γίνεται».

Πηγή: ΕΘΝΟΣΠΟΡ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags