Facebook Pixel Τρίζει η καρέκλα του Χάβου…
Life
| 2011-04-15 17:44:00

Τρίζει η καρέκλα του Χάβου…

Τρίζει η καρέκλα του Χάβου…

Ψάχνεται για αντικαταστάτη του Μάκη Χάβου ο ΠΑΟΚ, ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Μάκης Χάβος ήταν ο τρίτος κατά σειρά προπονητής του ΠΑΟΚ φέτος και παρ’ ότι θεωρήθηκε προσωρινή λύση συνέχισε να κοουτσάρει τους «ασπρόμαυρους». Μάλιστα ανταποκρίθηκε πολύ καλά στο πόστο που ανέλαβε. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι μεγάλο μερίδιο για την πρόκριση στους ‘32’ του Europa League πιστώνεται στον Χάβο. Ωστόσο, στον ΠΑΟΚ θέλουν κάτι παραπάνω για τη νέα χρονιά.

Γι’ αυτό ψάχνονται για αντικαταστάτη του Έλληνα τεχνικού. Σύμφωνα με το transfernews.gr, ο Παντελής Κωνσταντινίδης βρίσκεται στο εξωτερικό και εκτός από τα μεταγραφικά τρέχει και το θέμα του προπονητή. Οπότε, απ’ ότι φαίνετι ο Μάχης Χάβος δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν.

Στόχο των «ασπρόμαυρων» όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, είναι «να πάρουν έναν προπονητή που να μιλάει την γλώσσα των Λατίνων ποδοσφαιριστών να έχει εμπειρία και κάποιο όνομα στην ποδοσφαιρική Ευρώπη. Αρκεί να μπορέσουν να του δώσουν τα χρήματα που θέλει».

Τι σας έγραφε ο σκύλος το πρωί; «Ο Βαλβέρδε στέλνει Κούπερ στον ΠΑΟΚ», έγραφε ο τίτλος σχετικού θέματος του sportdog. Λέτε ο πρώην… στρατηγός του Άρη να ξαναγίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης;

Εξάλλου τι Χαριλάου, τι Τούμπα; Ένα τσιγάρο δρόμος…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags