Facebook Pixel «ΑΕΚ, έχεις λαό αλλά πρέπει να το αποδείξεις…»
Life
| 2011-04-15 19:04:00

«ΑΕΚ, έχεις λαό αλλά πρέπει να το αποδείξεις…»

«ΑΕΚ, έχεις λαό αλλά πρέπει να το αποδείξεις…»

Στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης που κάνει η Ερασιτεχνική ΑΕΚ μέσω SMS (ΑΕΚ στο 54534) αναφέρθηκε ο Δημήτρης Χατζηχρήστος.

Ο πρόεδρος της Μάνας ΑΕΚ παραχώρησε δηλώσεις στο NOVAΣΠΟΡ FM, όπου έκανε κάλεσμα στους Ενωσίτες οπαδούς να συμμετέχουν στη διαδικασία, ενισχύοντας οικονομικά την Ερασιτεχνική, η οποία τα τελευταία χρόνια βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας…

«Πιστεύουμε να έχει ανταπόκριση η προσπάθεια που άρχισε από την Ερασιτεχνική. Για κάθε SMS που θα στέλνουν οι οπαδοί της ΑΕΚ θα μπαίνουν στα ταμεία περίπου ένα ευρώ.

Ο κόσμος μπορεί να προσφέρει περισσότερα χρήματα αν θέλει. Τα γραφεία του σωματείου είναι εκεί εδώ και χρόνια.

Εμείς το σωματείου το «τρέχουμε» με εράνους από μια χούφτα ατόμων. Αυτό που προσπαθούμε και να συνεχίσουμε να κάνουμε είναι να δώσουμε στον κόσμο να καταλάβει ότι, μόνος αυτός, μπορεί να βοηθήσει και να σώσει τον σύλλογο.

Είμαι περίπου τρία χρόνια στον προεδρικό θώκο της ΑΕΚ. Έχουν εμφανιστεί κάποια λαμόγια, τώρα και θέλουν να μπουν στο σωματείο.

Ο λαός της ΑΕΚ είναι ακούραστος. Αν θέλουν να αποδείξουν ότι η ΑΕΚ έχει λαό να μαζέψουμε λεφτά να σώσουμε τον σύλλογο», δήλωσε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags