Facebook Pixel «Ξυπνητήρι» από τους… Μπέους!
Life
| 2011-04-15 22:15:00

«Ξυπνητήρι» από τους… Μπέους!

«Ξυπνητήρι» από τους… Μπέους!

Ο Νικόλας Βασιλαράς για την κατάσταση στα διοικητικά του Παναθηναϊκού και σχολιάζει τη… συγκυρία με την επιλογή του Μπέου στο ΔΣ της ΕΠΟ, τη μέρα που του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για εκβιασμό διαιτητή…

Σας έχω ξαναπεί να κλείσετε για λίγες μέρες τα αυτιά σας. Να μην ασχολείστε με τις κατά φαντασία χρεωκοπίες και τη δημιουργία εικόνας πλήρους διάλυσης που έχουν πάρει πολλοί και διάφοροι «εργολαβία» για προφανείς, σε όποιον καταλαβαίνει τα βασικά και τα στοιχειώδη, λόγους.

Μια κατάσταση που ίσως στην παρούσα φάση βολεύει και τους μεν και τους δε, αλλά είναι πολύ… κακή για να ‘ναι αληθινή και δεν ισχύει ούτε κατά διάνοια στο βαθμό που την εμφανίζουν. Γι’ αυτό πάμε στα ΑΜΕΣΑ καθώς στα πολυμετοχικά υπάρχει ψωμί ακόμη. Ο Παναθηναϊκός την Κυριακή έχει να ξοφλήσει ένα γραμμάτιο. Και να θες άλλωστε να το ξεχάσεις δεν σε αφήνουν οι… Μπέοι με όλες αυτές τις ομορφιές που συνεχίζουν να συμβαίνουν γύρω μας.

Η ιστορία με την εκλογή του Μπέου (και) στην ΕΠΟ και μάλιστα τη μέρα που του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για εκβιασμό διαιτητή είναι ενδεικτική και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ο κόσμος γυρίζει την πλάτη και έχει σιχαθεί το ποδόσφαιρο του «Παραγκάρχη», του «Περπινιάδη» και των τσάτσων τους. Είναι προφανές ότι με την απίστευτη αυτή πρόκληση ήθελαν απλά να κάνουν μια επίδειξη δύναμης, (ξανά) βγάζοντας σαν σε παρέλαση όλους τους «αιχμάλωτούς» τους στην κάλπη. Τα παραρτήματα, που υπακούν σαν πιστά στρατιωτάκια για να μην τους βρει ότι βρήκε και τον Πηλαδάκη.


Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags