Facebook Pixel Δείγμα υγείας και πολυφωνίας
Life
| 2011-04-15 22:53:00

Δείγμα υγείας και πολυφωνίας

Δείγμα υγείας και πολυφωνίας

Ο Σταύρος Κόλκας γράφει για την πρόταση του Θοδωρή Ζαγοράκη στον Γιάννη Παπαδόπουλο που αιφνιδίασε πολλούς στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο.

Η πρόταση που κατέθεσε ο Θοδωρής Ζαγοράκης στον Γιάννη Παπαδόπουλο, για όσους δεν είχαν υποψιαστεί τι συμβαίνει, ήταν σίγουρα ένα γεγονός αιφνιδιαστικό.

Η κίνηση παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον πάντως, γιατί αναδεικνύει μία εντυπωσιακή αλλαγή στάσης του Θοδωρή Ζαγοράκη. Εξηγούμαι:

1ον) Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ουδέποτε δέχτηκε με ευκολία μέχρι πρότινος, ανθρώπους που ανοιχτά εναντιώθηκαν στις πρακτικές του. Η πρόταση στον Παπαδόπουλο, έναν άνθρωπο που ανοιχτά κοντραρίστηκαν, ακόμη και δημοσίως, δείχνει την αλλαγή κατεύθυνσης προς το καλύτερο και βέβαια, την διάθεση να αναγνωρίσει τα λάθη του.

2ον) Δείχνει να κατανοεί πως η ΠΑΕ μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα μόνο μέσα από τις διαφωνίες της καθημερινότητας οι οποίες όμως οδηγούν σε πιο σοφές αποφάσεις.

3ον) Στέλνει το μήνυμα και σε άλλους που θα ήθελαν μέσα από μία διαφορετική λειτουργία να εμπλακούν ή ξαναεμπλακούν στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

4ον) Δείχνει αποφασισμένος να επαναφέρει την ομαλή λειτουργία της ΠΑΕ, την εποχή που ανέλαβε το καράβι. Ήταν άλλωστε διοικητικά, η καλύτερη περίοδός του.

5ον) Μέσα σε όλα τα παραπάνω, υπάρχει και το δείγμα της πρακτικής σκέψης, αφού μέσα από την αύξηση των μελών του διοικητικού συμβουλίου, καλύπτει και μία σημαντική θέση που θα έπρεπε να πληρωθεί αδρά όπως αυτή του οικονομικού διευθυντή.

Το αν ο Γιάννης Παπαδόπουλος δεχτεί, είναι κάτι που το γνωρίζει μόνο ο ίδιος, αν και υπάρχουν ενδείξεις πως είναι εξαιρετικά θετικός.

ΠΗΓΗ: www.paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags