Facebook Pixel Πασχαλινά υπονοούμενα με σούβλες… (ΦΩΤΟ)
Life
| 2011-04-17 00:42:00

Πασχαλινά υπονοούμενα με σούβλες… (ΦΩΤΟ)

Πασχαλινά υπονοούμενα με σούβλες… (ΦΩΤΟ)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού απολαμβάνουν το νέκταρ της πρωτιάς στην Α1, ενώ από το ίδιο δισκοπότηρο… μέθυσαν και τα «ερυθρόλευκα» Μέσα, τα οποία παρουσίασαν με θριαμβικούς τίτλους τη νίκη της ομάδας του Πειραιά στο ντέρμι με τον Παναθηναϊκό!

Δείτε τους τίτλους και τα screen shots των «ερυθρόλευκων» διαδικτυακών Media:

Katimagiko.gr

Λαγός στη σούβλα!

Το έκανε δύσκολο, αλλά έτσι ήταν πιο ωραίο! Ο Ολυμπιακός καθάρισε για δεύτερη φορά τον Παναθηναϊκό με 87-83 στην παράταση και εξασφάλισε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας μέχρι τους τελικούς, ενώ θα κάνει το μεγάλο ρεκόρ τερματίζοντας αήττητος στην κανονική περίοδο. Ο Γιοτάμ Χαλπερίν ήταν ο κορυφαίους με 25 πόντους.

Redplanet.gr

4πόντοι...να!

Ο Ολυμπιακός κέρδισε ξανά τον ΠΑΟ, αυτή τη φορά στο ΣΕΦ με 87 - 83, και απέκτησε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι οφ βάζοντας πλώρη για τον φετινό τίτλο. 4 οι πόντοι της διαφοράς αλλά κάτι πόντοι... να!

Gavros.gr

Εδώ είναι Πειραιάς...

Ο Θρύλος γλέντησε και στο ΣΕΦ τον ΠΑΟ με 87-83 και θα πάει στους τελικούς με πλεονέκτημα έδρας. Ό,τι και να κάνετε, κόκκινα φοράνε αυτοί που σας νικάνε…

Rednews.gr

Τελείωσε μέσα… (video)

Με τον Ολυμπιακό να κερδίζει απουσίες, κούραση, διαιτητές, πίεση και τον Παναθηναϊκό στην παράταση με 87-83 οι ερυθρόλευκοι εξασφάλισαν την πρώτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας ενώ μετά από νίκη και στο τελευταίο ματς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags