Facebook Pixel Σαν να μην έγινε ποτέ
Life
| 2011-04-17 21:01:00

Σαν να μην έγινε ποτέ

Σαν να μην έγινε ποτέ

Ο Ατρόμητος είχε το μυαλό του στον τελικό, η απογοητευμένη Καβάλα στην επόμενη σεζόν και έτσι το 0-0 στο γήπεδο του Περιστερίου ήρθε απόλυτα φυσιολογικά.

Απόλυτα αδιάφορο το παιχνίδι στο Περιστέρι καθώς ο Ατρόμητος είχε εξασφαλίσει την παραμονή ενώ η Καβάλα είχε αποχαιρετήσει τις ελπίδες της για playoffs εδώ και λίγες εβδομάδες. Αυτή η... αδιαφορία ήταν η ελπίδα για ένα ματς με πολλές φάσεις και γκολ, αλλά τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι...

Παρά τον καλό ρυθμό που είχε το παιχνίδι στην αρχή, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Ατρόμητος είχε την ελαφρά πρωτοβουλία, ενώ έχασε και την σπουδαία ευκαιρία στο 13ο λεπτό, όταν ο Αναστασάκος νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Βαγιέχο. Δύο ακόμα καλές στιγμές με τον Σαρμιέντο και τον Καραλή ήρθαν να τονώσουν το ενδιαφέρον όσον έβλεπαν το παιχνίδι, όμως το 0-0 παρέμεινε μέχρι τέλους του ημιχρόνου.

Η κατάσταση δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Ή μάλλον άλλαξε, αλλά προς το χειρότερο. Οι παίκτες και των δύο ομάδων απλά περίμεναν να τελειώσει το παιχνίδι, με την Καβάλα απλά να έχει μία καλή στιγμή με τον Νικουλάε, του οποίου η προβολή έφυγε λίγο άουτ στο 63', ενώ ο Ολιβέιρα λίγο αργότερα παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ, χωρίς όμως να το...καταφέρει.

Το 0-0 παρέμεινε, ο Ατρόμητος στρέφεται πλέον αποκλειστικά και μόνο στον τελικό της 30ης Απριλίου, ενώ η Καβάλα σχεδιάζει την επόμενη χρονιά.

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags