Facebook Pixel Πώς θα σωθεί αυτή η Λάρισα; (BINTEO)
Life
| 2011-01-04 20:12:00

Πώς θα σωθεί αυτή η Λάρισα; (BINTEO)

Πώς θα σωθεί αυτή η Λάρισα; (BINTEO)

Ο Ατρόμητος πήρε εύκολα (3-0) το τρίποντο στην κούρσα για τη σωτηρία και η Λάρισα έχασε για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι. Ο ένας σώνεται, η άλλη σώνεται;

Ιδανικό ξεκίνημα στο 2011 έκανε ο Ατρόμητος επικρατώντας 3-0 της Λάρισας,στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.

Ποδαρικό στα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Νάστος από το πρώτο λεπτό,ενώ ακολούθησαν τα γκολ του Σαγκανόφσκι (15’) και του Σαρμιέντο (82’).Πλέον ο Ατρόμητος συγκατοικεί στην 10η θέση με τον Ηρακλή (19 βαθμούς), σε αντίθεση με την ΑΕΛ, η οποία έχει κολλήσει στην ουρά της κατάταξης (11 βαθμούς).

Οι Περιστεριώτες ήταν ανώτεροι από την αρχή του αγώνα, κατάφεραν να προηγηθούν στο πρώτο λεπτό με τον Νάστο και ν διπλασιάσουν τα τέρματά τους 14 λεπτά αργότερα με την κεφαλιά του Σαγκανόφσκι. Σε όλόκληρο πρώτο ημίχρονο οι "βυσσινί" απείλησαν όλο και όλο μία φορά με το σουτ του Κανόμπιο (32'), ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οι προσπάθειές τους δεν έφεραν καρπούς παρά το γεγονός ότι ο  Άντερσεν έκανε πιο επιθετικό το σχήμα, βγάζοντας έναν αμυντικό χαφ και εισάγοντας έναν φορ (Κουζέν).

Έτσι αφού οι φιλοξενούμενοι ήταν ακίνδυνοι, ο Ατρόμητος βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα, αυτή τη φορά με τον Σαρμιέντο για το τελικό 3-0.

Δείτε το φιλμ της αναμέτρησης:

90'+2' ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

90'+2' Σουτ του Καραλή, η μπάλα έφυγε άουτ.

82' Γκολ για τον Ατρόμητο: Ύστερα από σέντρα του Μελισσά ο Σαγκανόφσκι πήρε τη κεφαλιά και με κοντινό σουτ ο Σαγκανόφσκι έγραψε το 3-0. Ο σκόρερ δεν πανηγύρισε το γκολ κόντρα στην παλιά του ομάδα.

69' Ωραίο εκτός περιοχής σουτ με το δεξί από τον Βενετίδη,η μπάλα όμως δεν του έκανε το χατίρι και έφυγε δίπλα από την αριστερή συμβολή των δοκών του Μιχαηλίδη.

57' Πρώτη καλή φάση για τον Ατρόμητο, αλλά η κεφαλιά του Σφακιανάκη δεν βρήκε στόχο.

55' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κανόμπιο, η μπάλα κόντραρε στο τοίχος και έφυγε κόρνερ.

46' Έναρξη δευτέρου μέρους

45'+1' Λήξη πρώτου ημιχρόνου: Ο Ατρόμητος είναι ανώτερος από τη Λάρισα και το 2-0 του πρώτου μέρους δικαιώνει απόλυτα τους Περιστεριώτες, οι οποίοι είχαν περισσότερες επιθετικές προσπάθειες, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν όλο και όλο μία φορά στο 32' με τον Κανόμπιο.

42' Ο Καμαρά πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή αλλά από θέση πλάγια και αριστερά δεν κατάφερε να σημαδέψει σωστά, σουτάροντας άουτ.

32' Πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕΛ, ο Κανόμπιο σούταρε αλλά ο Μιχαηλίδης απέκρουσε, κρατώντας το μηδέν στην εστία του.

15' Γκολ για τον Ατρόμητο: Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Νεμπεγλέρα ο Σαγκανόφσκι πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και άφησε τον Αμπάρη εμβρόντητο, στέλνοντας με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

14' Ωραίο σουτ του Καμαρά ο Αμπάρης πέφτει στη γωνία του και διώχνει σε κόρνερ.

1' Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν στο ματς οι γηπεδούχοι αφού πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα προηγήθηκαν 1-0. Ο Καμαρά έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Σαγκανόφσκι την έστειλε με γυριστή κεφαλιά στον Νάστο, ο οποίος με δεξί πλασέ άνοιξε το σκορ.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μελισσάς, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Ολιβέιρα, Περόνε (61' Καραγκούνης), Σφακιανάκης, Τάτος (46' Σαρμιέντο), Καμαρά (87' Καραλής), Σαγκανόφσκι

Λάρισα (Γιορν Άντερσεν): Αμπάρης, Κολοβέτσιος (46' Ταλ), Βενετίδης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Ιγκλέσιας (59' Κουζέν), Σίμιτς (75' Σίμιτς), Κανόμπιο, Μπλάζεκ, Τσιμπάμπα, Πούρι.

Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)
Βοηθοί: Τρύφων (Δράμας), Καρσιώτης (Κορίνθου)

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags