Facebook Pixel Μετά την κούπα, οι εκπλήξεις του Ολυμπιακού
Life
| 2011-04-18 17:25:00

Μετά την κούπα, οι εκπλήξεις του Ολυμπιακού

Μετά την κούπα, οι εκπλήξεις του Ολυμπιακού

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος γράφει για τον σχεδιασμό του Ολυμπιακού μετά την κατάκτηση του 38ου τίτλου.

Είναι συνηθισμένοι και μαθημένοι στις φιέστες, εκεί δίπλα στην θάλασσα, άλλα κάθε φορά το ζουν και με περισσότερη ένταση. Όταν είσαι μαθημένος στις κούπες, δεν τους γυρνάς ποτέ την πλάτη.

Η Λάρισα έμελλε να βιώσει τον απόλυτο εφιάλτη τούτη την αγωνιστική περίοδο. Όχι μόνο αποχαιρέτησε την μεγάλη κατηγορία, αλλά το τελευταίο της 90λεπτο σε αυτήν, ήταν απολύτως βασανιστικό, με μισή ντουζίνα γκολ.

Ο Βαλβέρδε είχε ζητήσει γκολ και θέαμα και οι παίκτες του, ως συνήθως, δεν του χάλασαν το χατίρι. Σε ένα σκηνικό θριαμβευτικό λόγω απονομής, εορταστικό λόγω κεφιού, θεαματικό λόγω μπάλας, αλλά και συγκινησιακά φορτισμένο λόγω Νικοπολίδη, η ομάδα από το μεγάλο λιμάνι, έκλεισε τον φετινό της κύκλο.

Άπαντες θα πάνε διακοπές και θα περιμένουν το εγγύς μέλλον! Αναφέρομαι στους ποδοσφαιριστές, αφού ο Βαλβέρδε με τους συνεργάτες του και την διοίκηση της ΠΑΕ, τώρα θα ξεκινήσουν το «χτίσιμο». Αυτό που όλο το χειμώνα είναι το αγαπημένο άθλημα των φιλάθλων και των δημοσιογράφων, γίνεται επιτακτική πλέον ανάγκη για τα γραφεία στην πλατεία Αλεξάνδρας.

Σε μια περίοδο που οι άλλες ελληνικές ομάδες έχουν προβλήματα, αλλά παράλληλα συνεχίζουν οι τέσσερις από κάτω(στην βαθμολογία) να παίζουν στα πλέι-οφ, ο Ολυμπιακός έχει μοναδική ευκαιρία να φτιάξει, μια ομάδα ακόμη καλύτερη. Ένα σύνολο που θα σταθεί καλά και στο Τσάμπιονς Λίγκ, μιας και σε λίγους μήνες, οι όμιλοι της κορυφαίας διοργάνωσης στην Ευρώπη θα περιμένουν τον Ερνέστο και τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Αντώνης Νικοιπολίδης του χρόνου θα είναι με τα ζεστά του ρουχαλάκια στην εξέδρα (και κάποια στιγμή 100% θα ‘ναι και σε πόστο). Ο Ολυμπιακός, ψάχνει τερματοφύλακα και η αλήθεια είναι ότι ακόμη, δεν έχει βρει. Δεν έχει κλείσει με κάποιον την στιγμή που διαβάζετε αυτές τις αράδες.

Μια προφορική συμφωνία υπάρχει, αλλά όχι με πορτιέρο. Ο Βαλβέρδε έχει μια λίστα. Σε αυτήν υπάρχουν και Έλληνες και ξένοι. Ωστόσο, το πρώτο μέλημα όλων, είναι, να δουν πως θα κυλήσουν τα πράγματα με τα ερωτηματικά που υπάρχουν. Οι δανεικοί δεν είναι και λίγοι και θα απασχολήσουν.

Δεν ξέρω ποιος από αυτούς θα προστεθεί ξανά στην 25αδα που θέλει ο Βάσκος. Ίσως ο Μήτρογλου. Ο Τζιμπούρ είναι ένα ερωτηματικό, ενώ πρέπει να κλείσουν θετικά τα κεφάλαια Τοροσίδη και Παπαδόπουλου. Ακόμη και ο Πάρντο, είναι σε καθεστώς διαπραγμάτευσης. Οι πληροφορίες λένε ότι οι αρχικές απαιτήσεις του εκπροσώπου του, ήταν υψηλές. Υπάρχει πολύ «φαϊ» για τις επόμενες ημέρες.

Ο Βαλβέρδε, δεν έχει την παραμικρή διάθεση να πονοκεφαλιάζει και να ξέρει πως υπάρχουν δυσαρεστημένοι στου Ρέντη. Το πρώτο μέλημα του συγκεκριμένου ανθρώπου, είναι πάντα να έχει σε τάξη το προπονητικό του κέντρο. Και ξεκαθάρισε πως θέλει να φτιάξει μια ομάδα αγαπημένη και ενωμένη. Αυτό συνεπάγεται, ότι θα κάνει συγκεκριμένες κινήσεις.

Ο Ολυμπιακός δεν θα τρέξει να βιαστεί, δεν θέλει να σκοντάψει ο Μαρινάκης, ούτε βέβαια, θα τον «πιάσουν κώτσο» οι ατζέντηδες, μόνο και μόνο, επειδή δείχνει ο Ολυμπιακός η μόνη ομάδα που μπορεί να δώσει κάποια χρήματα τούτη την περίοδο και να αγοράσει ποδοσφαιριστές.

Την Κυριακή το βράδυ ήταν μέρα γιορτής και λίγο πιο αργά, ήταν νύχτα λουλουδοπόλεμου. Οι επόμενες εβδομάδες θα κρύβουν εκπλήξεις. Περιμένετε και θα δείτε…

ΠΗΓΗ: www.sport24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags