Facebook Pixel "Ξανά" στο πλευρό της ΑΕΚ ο Δήμος...
Life
| 2011-04-18 18:47:00

"Ξανά" στο πλευρό της ΑΕΚ ο Δήμος...

"Ξανά" στο πλευρό της ΑΕΚ ο Δήμος...

Αρωγός στην προσπάθεια που κάνει η ΑΕΚ για την ανέγερση γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια θα σταθεί ο Δήμος (Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας). Πόσες φορές στο παρελθόν έχουν ειπωθεί τέτοια λόγια;

Ο νεοσύστατος Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναφέρεται στη σημερινή συνάντηση της Δημάρχου Ευτυχίας Αποστολάκη με την ΑΕΚ για το γηπεδικο. Μάλιστα υπάρχει και δήλωση της Δημάρχου, η οποία τόνίζει για μία ακόμη φορά ότι η τοπική αρχή «θα σταθεί αρωγός των προσπαθειών για την επιστροφή της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια».

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Δήμου:

«Με αντιπροσωπεία της «ΑΕΚ» συναντήθηκε σήμερα (18/04) η Δήμαρχος Φιλαδέλφειας -Χαλκηδόνας, κα Ευτυχία Γαϊτανά -Αποστολάκη, με σκοπό την ενημέρωση της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, για τη νομική μελέτη και τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η ΑΕΚ, όσον αφορά την ανέγερση του γηπέδου της ομάδας.

Παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ «ΑΕΚ», κ. Σταύρου Αδαμίδη, του γενικού γραμματέα της Ερασιτεχνικής, κ. Βασίλη Τόγελου και του αρχιτέκτονα, κ. Στέλιου Αγιοστρατίτη αποφασίστηκε η υπογραφή ενός μνημονίου συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, το οποίο θα επισφραγίζει την από κοινού προσπάθεια για την υλοποίηση του έργου.

Η Δήμαρχος δήλωσε τα εξής: «Η νέα Δημοτική Αρχή της πόλης θα σταθεί δίπλα στο πλευρό της διοίκησης της «ΑΕΚ» και θα είμαστε αρωγοί στις προσπάθειες της, προκειμένου να υλοποιήσει ένα ρεαλιστικό σχέδιο και να επιστρέψει η «Ένωση» επιτέλους στη φυσική της έδρα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags