Facebook Pixel Μία σεζόν... "κομμάτια να γίνει"!
Life
| 2011-04-18 23:02:00

Μία σεζόν... "κομμάτια να γίνει"!

Μία σεζόν... "κομμάτια να γίνει"!

O Γιάννης Καραλής γράφει για το φετινό πρωτάθλημα της Super League και επισημαίνει επτά άξιους αναφοράς σταθμούς της κανονικής περιόδου…

Αν θα έπρεπε να ρίξω μια γρήγορη ματιά πίσω, στην «κανονική» σεζόν που ολοκληρώθηκε και να επισημάνω κάποιους «σταθμούς» της, αυτοί θα ήταν οι εξής επτά:

- Ο Ολυμπιακός ήταν σταθερά καλύτερος και υπό αυτή την έννοια άξιος πρωταθλητής!

- Δυστυχώς η άθλια διαιτησία του ντέρμπι στο «Καραϊσκάκης» έδωσε αβάντα 10 βαθμών στον Ολυμπιακό, αντί να φέρει τον Παναθηναϊκό στο -4.

- Ο Σισέ ξανά πρώτος σκόρερ. Έβαλε 20. Τα 5 με πέναλτι. Και χωρίς αυτά όμως, με τα 15, πάλι... πρώτος είναι! Κοντά του ο Μιραλάς. Αποκάλυψη του φετινού Ολυμπιακού.

- Ο MVP της σεζόν, για μένα, Αριέλ Ιμπαγάσα! Το έλεγα από τον Αύγουστο στον NovaSport FM και νιώθω πολύ «δικαιωμένος». Σκεφτείται τι νιώθει ο... Μαρινάκης!

- Απίστευτα τα χάλια της ΑΕΚ! Σε 15 ματς νίκησε και σε 15... όχι! Έφαγε 37 γκολ, έχοντας την 12η άμυνα ή (αν προτιμάτε) την... 5η χειρότερη! Και όμως: Βγήκε 3η και παίζει τελικό Κυπέλλου!

- Έκπληξη της σεζόν ο Ολυμπιακός Βόλου: 5άδα, με στόχο την Ευρώπη και νίκες μέσα έξω με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, παίζοντας ΩΡΑΙΟ ποδόσφαιρο.

- Δυσάρεστη έκπληξη; Ο υποβιβασμός του «νοικοκύρη» Αστέρα και της (πρωταθλητρίας του ’88) Λάρισας, λίγους μήνες μετά τα εγκαίνια του εξαιρετικού «AEL FC ARENA».

Τέλος δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στο «κασέτα gate», στην... χαμένη φιλία Πατέρα-Μαρινάκη στη συμπεριφορά Μπέου στη διαιτησία και τα όργανα αποφάσεων. Από την μετριότητα ως την... αθλιότητα και την κατάντια!
Επιτροπές που αποφασίζουν όποτε γουστάρουν και με διαφορετικά κριτήρια. Παγκόσμια ανακάλυψη η διαφοροποίηση των επεισοδίων σε «εκτεταμένα» και... «ευρείας κλίμακας»! Γελάει το σύμπαν!

Εκπρόσωπος της Σούπερ Λιγκ στην ΕΠΟ ο Μπέος, την επόμενη ώρα της άσκησης ποινικής δίωξης από τον εισαγγελέα για απόπειρα εκβίασης διαιτητή!
Τελικά αντιθέτως με τον... «Πατέρα λόγο προς ηλιθιόυς», αποδείχθηκε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο ΔΕΝ ήταν τυχερό, που είχε εκείνον και τον Μαρινάκη...

ΠΗΓΗ: www.novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags