Facebook Pixel Βρήκε... λαυράκι στην Ολλανδία!
Life
| 2011-04-19 18:05:00

Βρήκε... λαυράκι στην Ολλανδία!

Βρήκε... λαυράκι στην Ολλανδία!

Την ολλανδική αγορά σκανάρει ο Ολυμπιακός προκειμένου να βρει τους επόμενους μεταγραφικούς του στόχους, οι οποίοι θα πρέπει να πληρούν τρεις προϋποθέσεις! Να έχουν ποδοσφαιρική παιδεία, προοπτικές εξέλιξης και μεταπωλητική αξία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα transfernews.gr o σκάουτ των «ερυθρόλευκων», Δημήτρης Μπαραμπαλιάς βρίσκεται στη χώρα της τουλίπας όπου το ενδιαφέρον του προσέλκυσε ο Ντιέγκο Μπίτσεβαρ της Φέγενορντ!

Και αυτό γιατί πρόκειται για ένα πολυσύνθετο εξτρέμ ο οποίος διαθέτει ταχύτητα και δυνατότητα να αγωνιστεί και στις δύο πτέρυγες του γηπέδου με την ίδια άνεση! Ο μεσοεπιθετικός των Ροτερντάμερς έχει κάνει μία εξαιρετική διετία στη Φέγενορντ. Αν σας θυμίζει κάτι είναι το όνομά του, να είστε σίγουροι ότι το όνομά του το έχετε ξανακούσει. Πριν από τρία χρόνια είχε βρεθεί στη λίστα του Χενκ Τεν Κάτε για τον Παναθηναϊκό.

Ο Μπίτσεβαρ έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, ωστόσο, λόγω των οικονομικών προβλημάτων της Φέγενορντ ίσως οι Ολλανδοί είναι πιο συζητήσιμοι για πιθανή παραχώρησή του…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags