Facebook Pixel Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος τώρα δικαιώνεται…
Life
| 2011-04-19 18:41:00

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος τώρα δικαιώνεται…

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος τώρα δικαιώνεται…

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος γράφει για την καλύτερη μεταγραφή της "ερυθρόλευκης" διοίκησης και την δικαίωση του Αβραάμ Παπαδόπουλου, που μένει στο Λιμάνι μέχρι το 2015.

Οι καλύτερες μεταγραφές για μια ομάδα επιτυχημένη, είναι όταν καταφέρνει να κρατήσει τους δικούς της ποδοσφαιριστές. Αυτούς που την στηρίζουν, που την κάνουν να ξεχωρίζει. Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό, από το να …φρεσκαρει την συνεργασία του με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Τον πιο φορμαρισμένο Έλληνα ποδοσφαιριστή το τελευταίο δίμηνο.

Ο διεθνής στόπερ αποτέλεσε χρυσή- εγγύηση στα μετόπισθεν της ομάδας του Πειραιά και η διοίκηση Μαρινάκη, δεν είχε κάτι διαφορετικό να πράξει από το να ευχαριστήσει τον παίκτη με τον τρόπο της.

Εξάλλου, ο Αβραάμ δεν είναι όποιος κι όποιος για τον κόσμο του Ολυμπιακού. Μπορεί το παιδί αυτό να έκανε τα πρώτα γερά πατήματά του στο χορτάρι, φορώντας την φανέλα του Άρη, αλλά οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά, έχουν ένα προτέρημα ή ελάττωμα. Δεν ξεχνάνε. Και δεν γίνεται να ξεχάσουν, πως ο συγκεκριμένος παίκτης πριν κάτι καλοκαίρια, μπήκε μπροστά στο θέμα της μεταγραφής του, τα έβαλε με όλους και με όλα ξεκαθαρίζοντας, ότι θα έπαιζε μόνο για τον Ολυμπιακό!

Τώρα λοιπόν, έρχεται η δικαίωσή του. Είναι στην πρώτη ομάδα της χώρας, μακριά από ΠΑΕ που θα μπορούσαν να τον έχουν σκεπτικό στο θέμα των απολαβών του. Αγωνίζεται όλο και καλύτερα, έχει πάρει τον …αέρα και μάλλον πρόκειται για τον πιο σύγχρονα δυναμικό κεντρικό αμυντικό στην ιστορία της ομάδας, αφού όσοι πέρασαν από αυτή την θέση είχαν και μειονεκτήματα. Άλλοι ήξεραν μπάλα, μα δεν "βουτούσαν στη φωτιά" κι άλλοι που έπαιζαν παλικαρίσια, ήταν και επιρρεπείς στη γκέλα.

Ο Αβραάμ, θα πάει πάντα πρώτος στη μπάλα, θα τοποθετηθεί σωστά στα στημένα, δεν θα εκθέσει τον παρτενέρ του, θα "δαγκώσει" το αντίπαλο φορ. Αλάνθαστος δεν είναι, όμως έχουν κάνει καριέρα στην Ευρώπη παίκτες και παίκτες με τις μισές ικανότητες από αυτόν. Ο Αβραάμ, είναι η κολόνα σε μια άμυνα, που αν ο Μαρινάκης μπορέσει να την ελληνοποιήσει με Τοροσίδη, Τζαβέλα, Παπασταθόπουλο, θα έχει κάνει την μεγαλύτερη καθαρά ποδοσφαιρική κίνηση, που θα ’χει πράξει ποτέ παράγοντας μεγάλης ελληνικής ομάδας.

Ο Παπαδόπουλος, είναι μια υπερσίγουρη λύση, από αυτές που όλοι θα ήθελαν να έχουν στο ρόστερ τους. Και στον Πειραιά, μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι, πως θα συνεχίσει να φοράει την δική τους φανέλα…

ΠΗΓΗ: www.sport24.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags