Facebook Pixel Δελτία ειδήσεων από… Μεγάλη Τετάρτη;
Life
| 2011-04-19 19:08:00

Δελτία ειδήσεων από… Μεγάλη Τετάρτη;

Δελτία ειδήσεων από… Μεγάλη Τετάρτη;

Δεν θα βγουν τελικά στον αέρα σήμερα τα δελτία ειδήσεων και οι ζωντανές εκπομπές, παρά το γεγονός ότι η απεργία κρίθηκε παράνομη και καταχρηστική, καθώς προκήρυξε νέα απεργία η ΠΟΣΠΕΡΤ!

Παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε η σημερινή απεργία των τεχνικών της ιδιωτικής τηλεόρασης, παρόλα αυτά δεν θα βγουν στον αέρα τα δελτία ειδήσεων και οι ζωντανές εκπομπές καθώς προκήρυξε νέα απεργία η ΠΟΣΠΕΡΤ!


Η ΕΤΙΤΑ προκήρυξε απεργία από τις 5.00 π.μ. της Τρίτης  19 Απριλίου έως ώρα 5.00 π.μ. της Πέμπτης 21 Απριλίου 2011  για όλους τους τεχνικούς που εργάζονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς Εθνικής Εμβέλειας.

Ωστόσο, το Star προσέφυγε στη δικαιοσύνη και τελικά κέρδισε την προσφυγή, καθώς κρίθηκε παράνομη και καταχρηστική η απεργία των τεχνικών. Η ΕΤΙΤΑ, με τη σειρά της, δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια καθώς έχει στο πλευρό της την ΠΟΣΠΕΡΤ η οποία κήρυξε απεργία και έτσι για την Μεγάλη Τρίτη δεν θα βγουν στον αέρα δελτία ειδήσεων και ζωντανές εκπομπές.


Πάντως την Μεγάλη Τετάρτη αναμένεται νέα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων από το Star και πάλι και με δεδομένο ότι κρίθηκε παράνομη η απεργία της Μεγάλης Τρίτης, τότε το βράδυ της Τετάρτης είναι πολύ πιθανό να βγουν στον αέρα τα δελτία ειδήσεων!

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags