Facebook Pixel Εισιτήρια υπάρχουν…!
Ποδόσφαιρο
| 2011-04-19 20:59:00

Εισιτήρια υπάρχουν…!

Εισιτήρια υπάρχουν…!

Σε ποια σημεία μπορούν να εξασφαλίσουν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Ποια ατάκα είχε πει ο πρωθυπουργός της χώρας, πριν πάρει τη θέση που κατέχει τώρα; «Λεφτά υπάρχουν», δεν είχε πει; Ε με μία παράφραση, «εισιτήρια υπάρχουν», για τον τελικό της 30ης Απριλίου μεταξύ της ΑΕΚ και του Ατρομήτου! Οι φίλαθλοι της «Ένωσης» μπορούν να τα προμηθευτούν, εφόσον μεριμνήσουν άμεσα!

Δηλαδή, να μην χάσουν χρόνο και να επισκεφτούν τον κοντινότερο στην περιοχή τους σύνδεσμο οργανωμένων της «Ένωσης». Αυτή είναι η καλύτερη λύση στην περίπτωση που πήγαν σήμερα στα εκδοτήρια της ΠΑΕ και φάγανε πόρτα, επειδή… εξαντλήθηκαν.

Βέβαια, υπάρχει μία ακόμη λύση ανέρευσης εισιτηρίου, μέσω της Ερασιτεχνικής. Η Μάνα ΑΕΚ διαθέτει περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων για τον τελικό, στα ήδη εγγεγραμμένα (ταμειακώς εντάξει) μέλη του Σωματείου ή σε Νέα μέλη που θα εγγραφούν με την αγορά του εισιτηρίου. Οι τιμές τους είναι:
25,00€ (θύρα 33)
40,00€ (θύρα 11)

Επίσης, εισιτήρια θα πωλούνται και στο παιχνίδι ζωής και θανάτου της μπασκετικής ΑΕΚ με τον Πανιώνιο στο κλειστό της Ζωφριάς. Η κίνηση γίνεται σε μια προσπάθεια των «κιτρινόμαυρων» να προσελκύσουν κόσμο την τελευταία αγωνιστική, όπου θα κριθεί η παραμονή της «Ένωσης» στην Α1.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags