Facebook Pixel «Η χειρότερη στιγμή της ζωής μου»!
Life
| 2011-04-20 22:42:00

«Η χειρότερη στιγμή της ζωής μου»!

«Η χειρότερη στιγμή της ζωής μου»!

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε κι αποχαιρέτησε την Α1 κατηγορία. Ο Περικλής Δορκοφίκης, μίλησε μεταξύ άλλων για τους λόγους του υποβιβασμού και το μέλλον του στους «κίτρινους», ενώ χαρακτήρισε την ημέρα αυτή ως τη χειρότερη της ζωής του και όχι μόνο της μπασκετικής του καριέρας.

Ο φόργουορντ της «Ένωσης» μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για...

...τα συναισθήματα μετά τον υποβιβασμό: «Τα λόγια είναι πολύ λίγα. Δεν μπορώ να περιγράψω τα δικά μου συναισθήματα, αλλά και αυτά των συμπαικτών μου. Είναι από τις χειρότερες στιγμές στη ζωή μου κι όχι μόνο στην μπασκετική μου καριέρα. Πολύς κόσμος είναι πικραμένος. Είδα ανθρώπους που αγαπούν την ΑΕΚ να κλαίνε. Μπορώ να πω με σιγουριά πως είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου. Έδωσαν τα πάντα, αλλά δυστυχώς δεν ήταν αρκετό. Όποιος έβλεπε το ματς, κατάλαβε πως στα τελευταία δύο λεπτά δεν μπορούσαμε να παίξουμε. Υπήρχε παγωμάρα και θλίψη».

...τους λόγους του υποβιβασμού: «Θα ήθελα να έχω καθαρότερο μυαλό για να σας δώσω μία σαφή απάντηση. Κάθε χρόνο τα προβλήματα γίνονταν περισσότερα και τα καλά στοιχεία λιγότερα. Δεν χρειάζεται να έχεις πολλά λεφτά, αρκεί να είσαι νοικοκυρεμένος, να ξεκινάς με μία ομάδα και συγκεκριμένους παίκτες κι αν μπορείς να τελειώνεις με αυτή. Ήρθαν κι έφυγαν πολλοί παίκτες, αλλάξαμε γήπεδο, έγιναν πολλά… Όλα αυτά τα λέω χωρίς να θέλω να πάρω την ευθύνη από πάνω μας. Πρώτος εγώ αναγνωρίζω τις ευθύνες μου. Παρ’ όλα αυτά θα μπορούσαμε να τα είχαμε καταφέρει αν τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά».

...τι πρέπει να γίνει για να επιστρέψει η ΑΕΚ στην Α1: «Ο πρόεδρος την αγαπά πραγματικά την ομάδα και αυτό δεν μπορώ να μην το πω. Θα ήθελα η ΑΕΚ να είναι στην Α1 και να είναι από τα καλύτερα σωματεία από άποψη υγείας. Μπορεί να μην είμαι και να μην το παίζω ΑΕΚτζής, αλλά έχω δεθεί με αυτή την ομάδα. Το καλοκαίρι θα είναι μακρύ και θα χρειαστεί προσπάθεια από όλους».
 
...το αν θα ακολουθήσει την ΑΕΚ στην Α2: «Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ και για την επόμενη περίοδο. Θα περιμένω να μιλήσω και θα δούμε τι θα γίνει. Θα πρέπει, πάντως, να δω να γίνονται πολύ σωστά και σοβαρά πράγματα για να μπορέσω να πω κι εγώ ότι θα ακολουθήσω την ομάδα στην Α2 και με τους υπόλοιπους παίκτες να δώσουμε όρκο να ανεβάσουμε την ΑΕΚ στην Α1, εκεί που της αξίζει».

...για την κατάσταση της υγείας του μετά τους πόνους στο στήθος που είχε το Σάββατο: «Παθολογικά είμαι καλά, κάναμε όλες τις εξετάσεις, αλλά θα κάνω και κάποιες άλλες για να φύγει η ανησυχία από το κεφάλι μου. Οι γιατροί συνέστησαν να ηρεμήσω και να αποφύγω το άγχος για λίγες ημέρες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags