Facebook Pixel Θρήνος για την Άννα Πολλάτου (ΦΩΤΟ)
Life
| 2014-05-17 19:13:00

Θρήνος για την Άννα Πολλάτου (ΦΩΤΟ)

Θρήνος για την Άννα Πολλάτου (ΦΩΤΟ)

Ο ελληνικός αθλητισμός θρηνεί τον απροσδόκητο και άδικο χαμό της Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής, Άννας Πολλάτου, σε τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε το απόγευμα στη Βάρδα Ηλείας.

Η 31χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στην Εθνική οδό Πύργου - Πατρών, στο ύψος του Γηροκομείου της Βάρδας, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με ένα αγροτικό ΙΧ.

Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος, ενώ οι επιβαίνοντες του άλλου οχήματος τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας Βάρδας.

Η Άννα Πολλάτου ξεκίνησε την ενασχόλησή της με τη ρυθμική γυμναστική το 1988 κι έφτασε στη μεγαλύτερη επιτυχία της με την Εθνική ανσάμπλ με την οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ομαδικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, το 2000.

Την προηγούμενη χρονιά, το 1999, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα τελικά οργάνων και το ασημένιο στο σύνθετο ομαδικό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Οζάκα στην Ιαπωνία. Την ίδια χρονιά στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο στο σύνθετο ομαδικό, ένα ασημένιο στο σύνθετο και ένα χάλκινο στις κορύνες.

Δείτε φωτογραφίες από το δυστύχημα:





Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags