Facebook Pixel Το πάλεψε πάλι, αλλά δεν άντεξε...
Life
| 2014-05-24 00:01:00

Το πάλεψε πάλι, αλλά δεν άντεξε...

Το πάλεψε πάλι, αλλά δεν άντεξε...

Θρήνος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και τον ελληνικό αθλητισμό. Ο Ολυμπιονίκης της πάλης Παναγιώτης Ποικιλίδης έχασε τη μάχη για τη ζωή, μετά το έμφραγμα που υπέστη.

Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης, γεννημένος στις 27 Φεβρουαρίου 1965, υπήρξε ένας εκ των κορυφαίων αθλητών στην ιστορία της ελληνικής πάλης. Μάλιστα, στην πρώτη του εμφάνιση σε Ολυμπιακούς Αγώνες, το 1984 στο Λος Άντζελες, λίγο έλλειψε να βρεθεί στο βάθρο της κατηγορίας των υπερβαρέων (+100) στην ελληνορωμαϊκή, καθώς κατετάγη τελικά στην 4η θέση. Σε Ολυμπιακούς Αγώνες συμμετείχε ακόμα δύο φορές, το 1992 στη Βαρκελώνη (8ος στα 130 κιλά) και το 1996 στην Ατλάντα (5ος).

Τα τελευταία χρόνια υπήρξε ενεργό μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην οποία παρείχε τις υπηρεσίες του μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης υποβλήθηκε σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς την Τετάρτη και παρόλο που στην αρχή τα μηνύματα των γιατρών ήταν ενθαρρυντικά για την πορεία της υγείας του, από το πρωί της Παρασκευής άρχισε να παρουσιάζει επιπλοκές, καθώς ανέβασε πυρετό, ενώ υπέστη και εγκεφαλική αιμορραγία. Λίγες ώρες αργότερα κατέληξε.

Συντετριμμένοι μετά την θλιβερή είδηση, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο μετέφεραν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags