Facebook Pixel Τι Μανόλο, τι Σταύρος…
Ποδόσφαιρο
| 2011-04-21 18:36:00

Τι Μανόλο, τι Σταύρος…

Τι Μανόλο, τι Σταύρος…

Ο Μανόλο Χιμένεθ έλειπε από την προπόνηση της ΑΕΚ τη Μεγάλη Πέμπτη, ο Σταύρος Αδαμίδης όμως, ανέλαβε χρέη προπονητή και πήγε στα αποδυτήρια για να ευχηθεί καλό Πάσχα στους ποδοσφαιριστές. Πως χαρακτήρισε το παιχνίδι του τελικού…

Σαν Μανόλο Χιμένεθ μίλησε σήμερα στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ο Σταύρος Αδαμίδης, ο οποίος εν τη απουσία του Ισπανού μίλησε στους παίκτες της «Ένωσης» στην προπόνηση και προσπάθησε να τους τονώσει το ηθικό ενόψει του τελικού της 30ης Απριλίου.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ πήγε στα αποδυτήρια και αφού ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές, «καλό Πάσχα», τόνισε στην ομιλία του: «… το επόμενο παιχνίδι μας δεν είναι απλά ένας τελικός και το παιχνίδι της χρονιάς. Είναι για εμάς το παιχνίδι της 20ετιας, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες. Θα σημαίνει πολλά για εμάς η κατάκτηση του τροπαίου.

Είναι πολύ σημαντική η προοπτική για τον σύλλογο αυτό το Κύπελλο. Δεν πρέπει να απογοητεύσουμε ξανά τον κόσμο μας που έχει εξαντλήσει τα εισιτήρια και δείχνει ότι θέλει το τρόπαιο και να στηρίξει την προσπάθεια σας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags