Facebook Pixel "Πληρώσαμε τα σπασμένα"
Life
| 2011-04-21 19:37:00

"Πληρώσαμε τα σπασμένα"

"Πληρώσαμε τα σπασμένα"

Η απογοήτευση είναι το μόνο συναίσθημα που κυριαρχεί στην ΑΕΚ, μετά τον υποβιβασμό του «Δικέφαλου αετού», σύμφωνα με τον Άκη Καλλινικίδη.

Ο φόργουορντ της «Ένωσης» παραχώρησε δηλώσεις στο sday.gr, όπου αναφέρθηκε στους λόγους, για τους οποίους οι «κιτρινόμαυροι» υποβιβάστηκαν στην Α2, την… λύση της Β’ Εθνικής, αλλά και το μέλλον του.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Για τον αν η ΑΕΚ είχε χειρότερο υλικό από τις υπόλοιπες ομάδες που έμειναν στην Α1: «Δεν πιστεύω πως η ομάδα είχε χειρότερο υλικό από τις υπόλοιπες. Όμως, δεν έχει καμία σημασία πλέον. Δυστυχώς έγινε. Πέσαμε κατηγορία και πρέπει να κοιτάξουμε το αύριο και πως θα επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει.

Για τα συναισθήματά του μετά την χθεσινή ημέρα: «Απογοήτευση. Τίποτα άλλο»

Για το τι έφταιξε και η ΑΕΚ διέγραψε την πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας της στο άθλημα: «Η ομάδα πληρώνει χρωστούμενα των περασμένων ετών. Αυτοί που έφτασαν το σύλλογο σε αυτή την κατάσταση πρέπει να βρούνε μία λύση τώρα».

Για το αν η καλύτερη λύση είναι να αγωνιστεί η «Ένωση» στην Β’ Εθνική: «Δεν νομίζω. Η καλύτερη λύση είναι να παίξει η ομάδα στην Α1… Αυτό όμως δεν γίνεται. Αν νομίζουν πως θα κάνει καλό στην ΑΕΚ, η συμμετοχή της στην Β’ Εθνική κατηγορία, ας το κάνουν. Τι να πω… Το ελληνικό μπάσκετ είναι βουτηγμένο στα χρέη. Αν γίνει αυτό με την ΑΕΚ, τότε σειρά πρέπει να πάρουν και άλλες ομάδες, για να σβήσουν τα χρέη τους».

Για το μέλλον του: «Έχω συμβόλαιο με την ομάδα. Μόλις τελείωσε το πρωτάθλημα. Ήταν μια καταστροφική χρονιά για μας και δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags