Facebook Pixel Μπαλώνει… τρύπες!
Life
| 2011-04-21 21:16:00

Μπαλώνει… τρύπες!

Μπαλώνει… τρύπες!

Δεδομένη θεωρείται η απόκτηση του Γιάννη Κοντοέ από την ΑΕΚ το καλοκαίρι, προκειμένου να καλυφθεί το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας. Παίρνει και Δασκαλάκη η «Ένωση».

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Γιάννη Κοντοέ βρίσκεται η ΑΕΚ, σύμφωνα με το aek365, το οποίο θεωρεί ότι δύσκολα θα χαλάσει η μεταγραφή του στην ομάδα του «Δικέφαλου αετού». Ο παίκτης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, που σημαίνει ότι οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα επιβαρυνθούν επιπλέον οικονομικά για αυτήν την κίνηση, ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ έχει ανάψει το πράσινο φως για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο αμυντικός του Πανιωνίου θα καλύψει την… τρύπα στο δεξί άκρο της άμυνας, μιας και ο αρκετά ταλαιπωρημένος Νίκος Γεωργέας δεν μπορεί να ανταποκριθεί πλέον στο συγκεκριμένο πόστο. Yπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ κατέφευγε την τελευταία περίοδο σε λύσεις ανάγκης τύπου Γιάχιτς.

Εκτός από τον Κοντοέ, ο Μανόλο Χιμένεθ είναι θετικός και για την απόκτηση του Σήφη Δασκαλάκη, ο οποίος μένει και αυτός ελεύθερος από τον Εργοτέλη. Έτσι η «Ένωση» θα αποκτήσει μία αξιόπιστη λύση κάτω από τα γκολπόστ.

Το θετικό είναι ότι η ΑΕΚ εστιάζει σε γηγενείς παίκτες οι οποίοι μπορούν να συνεισφέρουν στην ομάδα παρά το γεγονός ότι δεν αποτελούν μεγάλα ονόματα. Εξάλλου, κανείς δεν αμφιβάλλει πλέον ότι τα βαριά συμβόλαια που έχουν έρθει στην «Ένωση» τα τελευταία χρόνια, δεν προσφέρουν τα αναμενόμενα…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags