Facebook Pixel Επίθεση Κουρή σε Γιαννίκο για το ALTER...
Life
| 2011-04-22 21:17:00

Επίθεση Κουρή σε Γιαννίκο για το ALTER...

Επίθεση Κουρή σε Γιαννίκο για το ALTER...

Το ALTER βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και αν κανείς λάβει υπόψιν του τα... μηνύματα που περνάει ο Γ. Κουρής μέσα από το σημερινό πρωτοσέλιδο της Αυριανής, τότε μπορεί να καταλάβει ότι τα πράγματα για το κανάλι του Μπουρναζίου, δεν πάνε καθόλου καλά.

Εκτός από το... χώσιμο στις διαφημιστικές εταιρίες, το θέμα που είναι άξιο αναφοράς, είναι η επίθεση που κάνει ο εκδότης της εφημερίδας και μεγαλομέτοχος του ALTER Γ. Κουρής στον συνέταιρό του και συνεργάτη του στον σταθμό, Κώστα Γιαννίκο.

Το “χτύπημα” στην πρώτη σελίδα αναφέρει: “Συνυπεύθυνος και ο Γιαννίκος με τους διαφημιστές για τη λεηλασία στο ALTER”.
O Κώστας Γιαννίκος στην ουσία κατηγορείται από τον Κουρή για κακοδιαχείριση, για αύξηση του μπάτζετ του καναλιού και σπατάλες, που σε συνδυασμό με τις διαφημιστικές οδήγησαν το κανάλι στο γκρεμό. Όποιος, μάλιστα, διαβάσει το ρεπορτάζ καταλαβαίνει ότι το μέλλον του σταθμού είναι δυσοίωνο.

Σε ότι αφορά τις εξελίξεις, η επίσχεση εργασίας βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ από εβδομάδα θα δούμε αν οι εργαζόμενοι θα πάρουν μέρος των δεδουλευμένων. Θυμίζουμε ότι σε κάποιους έχει καταβληθεί το δώρο και μέρος του μισθού.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags