Facebook Pixel Η περίπτωση Ντάουμ
Life
| 2011-04-22 21:50:00

Η περίπτωση Ντάουμ

Η περίπτωση Ντάουμ

Ο Γερμανός τεχνικός σύμφωνα με πληροφορίες προτάθηκε στον ΠΑΟΚ, με την διοίκηση της ΠΑΕ να την εξετάζει με πολύ προσοχή. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης φέρεται να έχει αποφασίσει παράλληλα, στο προφίλ του νέου τεχνικού.

Το θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ απασχόλησε και θα απασχολήσει το επόμενο χρονικό διάστημα την ΠΑΕ. Στον Δικέφαλο, σύμφωνα με το πλάνο, θα αναζητήσουν τεχνικό που θα ταιριάζει και στην ιδιοσυγκρασία του κόσμου. Φέτος, πάντως, είδαμε και την άλλη πλευρά της ΠΑΕ στο θέμα προπονητή.

Είχαμε όλοι συνηθίσει από δημοσιογράφους μέχρι και φιλάθλους τον Θόδωρο Ζαγοράκη να στηρίζει αρκετές φορές στα δύσκολα τον Φερνάντο Σάντος. Η τρέχουσα χρονιά ξεκίνησε με τον Μπερέτα, στην συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο Δερμιτζάκης, για να την δώσει στον Χάβο. Τρεις προπονητές σε μια χρονιά είναι πολύ ακόμα και για τον ΠΑΟΚ του Μπατατούδη και του Γούμενου.

Το καράβι, αγωνιστικά, το κουμαντάρει ο Μάκης Χάβος μέχρι και το πέρας των πλει οφ όπου σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια. Είναι βεβαίως άσχημο για ένα τεχνικό με την όποια πείρα έχει σε μεγαλύτερα Πρωταθλήματα να διαβάζει καθημερινά πως είναι προπονητής με ημερομηνία λήξης. Όμως από την στιγμή που γίνονται συζητήσεις στην ΠΑΕ για το θέμα αυτό, όσο και αν θες να προστατεύσεις ο ίδιος το καλό της ομάδας μπαίνεις στον πειρασμό να πληροφορηθείς, να μάθεις τις προθέσεις της διοίκησης.

Διαβάστε το υπόλοιπο ρεπορτάζ στο www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags