Facebook Pixel «Μύρισε Ευρώπη και γουστάρει ΑΕΚ»
Life
| 2011-04-23 21:06:00

«Μύρισε Ευρώπη και γουστάρει ΑΕΚ»

«Μύρισε Ευρώπη και γουστάρει ΑΕΚ»

Ενήμερος είναι για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ ο Φαμπιάνο, ο οποίος μόνο αρνητικός δεν θα ήταν στην προοπτική να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα; Χαζός είναι να κάτσει στη Λέτσε που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ασανσέρ μεταξύ Seri A και Β και να μην έρθει στην «Ένωση» που παίζει Ευρώπη;

Σύμφωνα με πηγές ο Βραζιλιάνος στόπερ θέλει να βρει ομάδα με υψηλότερους στόχους σε σχέση με τη Λέτσε. Ο Ίδιος δεν έχει παίξει ποτέ στην Ευρώπη, οπότε η πιθανότητα να έρθει στην ομάδα του Δικέφαλου αετού και να παίξει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις φαντάζει ιδανική!

Οι πληροφορίες λένε ότι ο Φαμπιάνο αποτελεί οικονομική λύση για την ΑΕΚ (200.000 ευρώ), αλλά το θέμα είναι ότι τα τελευταία χρόνια οι μεταγραφές ξένων μισθοφόρων δεν έχουν βγει στην ομάδα του «Δικέφαλου αετού».

Καλά τα σαφάρια σε Ιταλίες, Ισπανίες, Γαλλίες και Λατινικές Αμερικές, αλλά μήπως να αρχίζουν να σκανάρουν την ελληνική αγορά και τις μικρότερες κατηγορίες; Υπάρχουν σίγουρα παιδάκια, τα οποία μπορούν να ανταποκριθούν. Απλά δεν τους δίνονται ευκαιρίες και δεν τα κοιτάζει κανείς. Γιατί πολύ απλά η γερή… κονόμα μέσω των μάνατζερ είναι στα ξένα φρούτα.

Μήπως να γίνει και εκεί καμία προσπάθεια; Και πιο φθηνά θα είναι τα μεταφορικά, απ’ το να πάει ο Γκρέταρσον στο εξωτερικό… Άντε, μην χαθούν άλλοι Παπαδόπουλοι και τους δούμε μία ωραία πρωία στην Γιουνάιτεντ. Αμαρτία από τον θεό είναι…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags